به گزارش ایرنا به نقل از دادگستری هرمزگان، مجتبی قهرمانی روز دوشنبه در دیدار با نمایندگان شاکیان این پرونده «شناسایی اموال متهم» و «جبران خسارات مالباختگان» را از مهمترین اولویتهای دستگاه قضایی استان هرمزگان اعلام کرد.
وی با بیان اینکه تاکنون یکهزار و ۱۱۸ نفر در این پرونده، شکایت خود را مطرح کردهاند، اضافه کرد: تاکنون ۱۴ نفر از متهمان اصلی این پرونده شناسایی شدهاند که هفت نفر در بازداشت هستند و هفت نفر دیگر نیز با تودیع وثیقههای سنگین و صدور دستور ممنوع الخروجی، آزاد هستند.
قهرمانی تصریح کرد: اقدامات قضایی و دیپلماتیک برای دستگیری و استرداد مدیرعامل شرکت یادشده به عنوان متهم اصلی این پرونده و بازگرداندنش به کشور با اعلان قرمز به پلیس اینترپل در حال پیگیری است.
در این دیدار که دادستان مرکز استان هرمزگان و معاون وی به همراه بازپرس شعبه رسیدگی کننده به پرونده و فرمانده پلیس آگاهی و افسران پرونده نیز حضور داشتند، با اشاره به اهمیت عنصر زمان در رسیدگی به این پرونده رئیس کل دادگستری به رئیس پلیس آگاهی استان هرمزگان ماموریت داد ضمن تعیین افسر ویژه، نسبت به شناسایی اموال متهمان و احصاء موانع و چالشهای موجود اقدام کند.
رئیس کل دادگستری هرمزگان خاطرنشان کرد: پرونده کثیرالشاکی بهنام خودروسازان جنوب باتوجه به حساسیت موضوع به دلیل تعدد شاکیان و میزان کلاهبرداری انجام شده، یکی از مهمترین پروندههای دستگاه قضایی استان است که از ابتدای تشکیل تحت رصد و نظارت اینجانب و دادستان مرکز استان بوده است.
در پرونده یادشده بیش از یکهزار نفر با پرداخت مبالغ متفاوت برای دریافت حواله خودرو زیرقیمت بازار از گردانندگان شرکت بهنام خودروسازان جنوب اقدام کردند که بسیاری از این افراد موفق به دریافت خودرو یا حواله آن نشدند.
مبلغ کلاهبرداری طبق گفته مقامات قضایی استان بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال است.
نظر شما