محمد صدیق ارم روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: کارشناسان اداره دامپزشکی این شهرستان مرزی این مقدار فرآورده های خام دامی را در قالب گشت مشترک با همکاری سایر ادارات عضو کار گروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مرزی قشم که با حضور رییس اداره تعزیرات حکومتی، نمایندگان شبکه بهداشت و اصناف سازمان منطقه آزاد انجام شد در بازرسی از چندین رستوران و یک انبار کشف و معدوم کردند.
وی با بیان اینکه سلامت دام و فرآورده های خام دامی به صورت مستقیم با سلامت غذایی مردم جامعه در ارتباط است، گفت: بازرسان بهداشتی واحد نظارت بر بهداشت عمومی اداره دامپزشکی شهرستان قشم در حد توان و ظرفیت برای تضمین سلامت غذایی جزیره نشینان با منشا دامی تلاش می کنند.
رییس اداره دامپزشکی قشم ادامه داد: خدشه به سلامت فرآورده های خام دامی که به مصرف قشموندان می رسد عبور از خط قرمز دامپزشکی است و بازرسان این اداره با تمهیدات علمی و قانونی با هر گونه تخلف مقابله می کنند.
ارم به عموم قشموندان توصیه کرد در هنگام خرید فرآورده های خام دامی (گوشت قرمز و سفید و تخم مرغ و نظایر آن) پس از دقت نظر به شرایط ارگانولپتیکی (ظاهری) به تاریخ تولید و انقضا محصول دقت کرده و پس از اطمینان از شرایط مناسب نگهداری فرآورده ها خرید خود را انجام دهند.
وی از عموم قشموندان درخواست کرد ضمن رعایت توصیه های بهداشتی دامپزشکی به عنوان ناظر بهداشتی همیار دامپزشکی باشند و در صورت اطلاع و مشاهده هرگونه تخلف مرتبط با اداره دامپزشکی شهرستان قشم از طریق شماره های ۰۷۶۳۵۳۴۴۱۱۰ و ۰۷۶۳۵۳۴۴۴۲۰ به اداره کل دامپزشکی جزیره اطلاع دهند.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما