به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، دومین دوره رویداد سالانه «ایرومدیا» (IROMEDIA) با نمایش آثاری از هنرمندان ایرانی و آمریکای لاتین و ایرانی از ۱۰ تا ۲۴ شهریور در مجموعه موزهای تِک-فک(TECH-FAC) به مساحت بیش از ۲هزار و ۴۰۰ متر مربع در کارخانه نوآوری و شتابدهی دیهیم برپا شده است.
«ایرومدیا» در سال دوم فعالیت خود به نمایش آثار ۱۰ هنرمند سرشناس از کشورهای برزیل، آرژانتین، کوبا و شیلی در زمینه ویدیوآرت و ویدیو اینستالیشن پرداخته است. همچنین در این رویداد آثار ویدیوآرت از ۱۴ هنرمند ایرانی به نمایش درآمده است.
آثار گابریلا گولدر (GABRIELA GOLDER)، کیکا نیکوللا (KIKA NICOLELA)، ادِر سانتوس (EDER SANTOS)، لوکاس بامبوتزی (LUCAS BAMBOZZI)، انریک رامیرِز (ENRIQUE RAMIREZ)، اوسورلا سن کریستوبال (USURLA SAN CRISTOBAL)، السیو میازاکی (ELCIO MIAZAKI)، آنا پائولا مَتیاس (ANA PAULA MATHYAS)، ایزابل رودریگوئز راموس (ISABEL RODRIGUEZ RAMOS) و فرانکو پالیوف (FRANCO PALIOFF) در بخش آمریکای لاتین ارایه شده است.
همچنین آثار بهنام کامرانی، مهرنوش روشنایی، شیرین عابدینی راد، درسا بسیج، ملینا کلاد، محمدعلی فاموری، صادق مجلسی، رزیتا طاهری، بابک سپنتا، آرزو رمضانی، سهیل خیرآبادی، سمیرا پهلوانی و الهام کاظمی در بخش هنرمندان ایرانی دومین دوره رویداد سالانه «ایرومدیا» به نمایش گذاشته شده است.
مدیران هنری این رویداد متشکل از مدیران ایرانی، فرانسوی، ایتالیایی و برزیلی هستند که اسامی آنان بدین شرح است؛ سعید خاورنژاد کیوریتور دائمی و موًسس پلتفرم ایرومدیا و مدیر هنری انستیتو SAFPEM در فرانسه-کانادا، گابریل سوشیر (GABRIEL SOUCHEYRE) کیوریتور، مدیر هنری فستیوال جهانی VIDEOFORMES و نمایشگاهگردان موزه هنرهای معاصر سئول، جووانا رومبالدی (GIOVANNA ROMBALDI) مدیر موًسسه THE DOUBLE FACE TDF در اروپا و برزیل، کارولا دِل پیتزو (CAROLA DEL PIZZO) و مارتا بِلانکیِتی (MARTA BLANCHIETTI ) مدیران موًسسه ایتالیایی EXOART LAB .
همچنین برای نخستین بار نمایش ویژهای از تولیدات هنرمندان سرشناس جهان و ایران در زمینه تولیدات NFT نیز در پنِلNFT «ایرومدیا» به نمایش درآمده است. آثار این بخش تحت لایسنس پلتفرم بینالمللی ایرومدیا و انستیتوی تخصصی هنرهای معاصر خاورمیانه و اروپا (SAFPEM Institute) و با مدیریت هنری علی شرفی، احسان نصری و موًسسه PIRART STUDIO در مونیخ انجام شده است. (ان اف تی یا NFT (مخفف Non-Fungible Token و به معنی توکنهای غیرقابل تعویض)، گواهی مالکیت دیجیتالی غیرتکراری برای هر نوع دارایی دیجیتالی است.)
در بخش جنبی این رویداد، ۱۱ شهریور نشست تخصصی با موضوع «تاثیرات NFT بر فضای هنر معاصر» با موضوع جهان متاورس و امکانات آن با مدیریت احسان نصری و موسسه هنری PIRART STUDIO از آلمان برگزار شد.
مجموعه موزهای تِک-فَک از این پس به عنوان یک مرجع تخصصی در زمینه نمایش هنر دیجیتال و نیومدیا در مقیاس بومی، منطقهای و جهانی فعالیت خواهد کرد.
این مجموعه در بیست کیلومتری جاده خاوران، شهرک صنعتی قیامدشت، انتهای خیابان پونل، کارخانه نوآوری و شتابدهی دیهیم واقع شده است. زمان بازدید از آثار اِناِفتی سهشنبه تا پنجشنبه (۲۱ تا ۲۳ شهریور) ساعت ۱۷ تا ۲۱:۳۰ و زمان بازدید از آثار ویدیوی هنرمندان آمریکا لاتین و ایران جمعه (۲۴ شهریور) ساعت ۱۷ تا ۲۱:۳۰ است.
نظر شما