تورج کرمیان روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: این میزان گوشت و فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف در راستای کمک به حفظ بهداشت و سلامت شهروندان، از سطح مراکز تهیه و عرضه شهرستان کرمانشاه جمع آوری و با دستور مقام قضایی به طریق کاملا بهداشتی امحاء و از چرخه مصرف خارج شد.
وی افزود: با کشف و امحای این میزان فرآورده غیرقابل مصرف مجموع کشفیات این شبکه از سطح مراکز عرضه و توزیع این شهرستان از ابتدای سال جاری تاکنون به بیش از ۵۵ تن رسید.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمانشاه یادآور شد: این شبکه علاوه بر چهار واحد کشتارگاه صنعتی بزرگ دام و طیور، تمام واحدهای بستهبندی، نگهداری، پخش و توزیع مواد پروتئینی شامل نمایندگی های فروش مرغ گرم، فروشگاههای زنجیرهای، فست فود و رستورانها و مراکز بستهبندی گوشت قرمز را نیز تحت نظارت خود دارند.
کرمیان با قدردانی از دستگاه قضایی در صدور احکام صادره برای متخلفان در این حوزه ادامه داد: در همین راستا از ابتدای امسال تاکنون ۳۶ پرونده برای متخلفان این حوزه به دلیل تخلف و تهدید علیه بهداشت عمومی جامعه در دستگاه قضایی تشکیل شده که علاوه بر صدور جرایم مختلف و سنگین، چهار مورد آن نیز منجر به صدور حکم حبس برای متخلفان شده است.
وی گفت: شهروندان علاوه بر تهیه فرآورده های دامی از مراکز معتبر و مجاز، گوشت مصرفی را نیز از مراکز معتبر عرضه و توزیع فرآوردههای خام دامی که دارای مهر دامپزشکی و برچسبی که دارای تاریخ انقضا، تاریخ، محل تولید و شرایط نگهداری بر روی لاشه است، خریداری کنند و به این موارد دقت لازم را داشته باشند.
وی افزود: شهروندان می توانند هرگونه انتقاد، پیشنهاد و شکایت خود را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ و پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی استان اطلاع دهند.
به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه در حال حاضر دارای بیش از سه میلیون راس واحد دام سبک و ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار راس دام سنگین است که بیشتر آنها به صورت سنتی است.
این استان همچنین ۲۱ کشتارگاه شامل سه کشتارگاه صنعتی دام ( ۲ کشتارگاه در شهر کرمانشاه و یک کشتارگاه در شهرستان کنگاور) ، هفت کشتارگاه صنعتی طیور و ۱۱ کشتارگاه سنتی دارد.
نظر شما