سید اسماعیل موسوی روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: در ۶ ماهه نخست امسال بیش از ۷۰۰ مورد اخطار به مغازههای چند منطقه که سد معبر بیشتری داشتند، داده شد.
وی ادامه داد: با این حال وضعیت هشت پرونده به شکلی بود که با پلمب، حل و فصل نشد و مجبور به تشکیل پرونده قضایی شدیم.
مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری زنجان در ادامه با اشاره به معضل دستفروشی به عنوان یکی از مصادیق سد معبر و مشکلات اجتماعی آن، گفت: امروزه دستفروشی به معنای سابق آن نیست و برخی از دستفروشان که سد معبر نیز میکنند، کاسبی پنهانی دارند.
موسوی ادامه داد: گاهی برخی از دستفروشان اقداماتی از قبیل خرده فروشی مواد مخدر و فروش اقلام غیرمجاز را که برای سلامتی مردم مضر است انجام میدهند که شهرداری باید با آنها برخورد کند.
وی با تأکید بر همکاری بیشتر مردم در بحث دستفروشان، گفت: گاهی ترحم بی جای شهروندان موجب جریتر شدن دستفروشانی میشود که بزهکار هم هستند.
مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری زنجان با بیان اینکه همه دستفروشان لزوما نیازمند نیستند، اضافه کرد: مردم گاهی از آسیبهای ناشی از دستفروشی، ناآگاه هستند و به خاطر همین کم اطلاعی برخی اوقات با ماموران قانون برخورد میکنند.
موسوی ادامه داد: در برخورد با دستفروشان باید جانب انصاف را رعایت کرد چون همین افراد موجب ضایع شدن حقوق مغازهدارانی میشوند که حق و حقوق قانونی از جمله عوارض و مالیات را میپردازند.
نظر شما