بیمارستانی فوق تخصصی برای کودکان هرمزگانی

بندرعباس - ایرنا - ساختمان و امکانات بیمارستان قدیمی کودکان بندرعباس که حتی مراجعه‌کنندگان زیادی از جنوب استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان دارد، جوابگوی نیاز مردم هرمزگان نیست به همین منظور تصمیم بر احداث ساختمان جدید بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کودکان در مرکز این استان گرفته شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، کار ساخت این بیمارستان ۱۱۲ تختخوابی کودکان و نوجوانان از مهرماه سال ۱۳۹۹ با مصوبه هیات مدیره شرکت پالایش نفت بندرعباس در راستای ایفای مسوولیت‌ها و مشارکت‌های اجتماعی و در زمینی به وسعت ۹ هزار مترمربع در پنج طبقه با اعتبار اولیه یکهزار و ۶۵۰ میلیارد ریال در مجاورت بیمارستان کودکان فعلی بندرعباس کلید خورد که پیشرفت فیزیکی این مرکز درمانی تخصصی در همین سال به ۲۵ درصد رسید.

اما با آغاز فعالیت دولت سیزدهم و عزم جدی برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام و به‌ویژه توسعه زیرساخت‌های درمانی، روند پیشرفت بیمارستان ۱۱۲ تختخوابی شرکت پالایش نفت بندرعباس رو به پیشرفت بوده که در سال ۱۴۰۰ به ۳۰ درصد، ۱۴۰۱ به ۴۲ درصد و در حال حاضر مراحل ساخت این مرکز درمانی به پایان رسیده و آماده افتتاح در دور دوم سفر رییس جمهور است.

تجهیز بیمارستان کودکان بندرعباس تا سفر رییس‌جمهور

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این راستا روز جمعه به خبرنگار ایرنا گفت: بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی کودکان بندرعباس تا سفر رییس‌جمهور به این استان به طور کامل تجهیز و راه‌اندازی می‌شود.

دکتر پژمان شاهرخی افزود: این بیمارستان با زیربنای ۹ هزار و ۵۰۰ مترمربع و ظرفیت ۱۱۲ تخت شامل اورژانس، آزمایشگاه، تجهیزات تصویربرداری، اتاق‌های عمل، بخش‌های مراقبت‌های ویژه کودکان و نوجوانان و بخش‌های بستری است.

وی تصریح کرد: هزینه احداث ساختمان این بیمارستان از محل مسوولیت‌های اجتماعی شرکت پالایش نفت بندرعباس با اعتباری حدود ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال تامین شده و به‌زودی آماده خدمت رسانی به مردم خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان کرد: در کنار اعتبارات هزینه شده توسط پالایشگاه نفت بندرعباس، دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با صرف هزینه‌هایی بیش از یکهزار و ۱۰۰ میلیارد ریال نسبت به تکمیل کارهای باقی‌مانده از جمله محوطه سازی، توسعه انشعابات آب، برق و گاز، تهیه و نصب تجهیزات و ملزومات پزشکی اقدام کرده است.

دکتر شاهرخی با بیان اینکه افتتاح این مرکز درمانی همواره مورد تاکید استاندار هرمزگان بوده است، اظهار کرد: پیگیری‌های پی در پی و حمایت‌های مدیریت ارشد استان و همچنین نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، موجب سرعت بخشیدن در روند احداث و تجهیز بیمارستان فوق‌تخصصی کودکان بندرعباس شده است.

تغییر کاربری بیمارستان بیماران پوستی به مرکز درمانی کودکان به عنوان تنها مرکز تخصصی درمانی و در عین حال آموزشی کودکان استان هرمزگان در سال ۱۳۷۱ با ظرفیت ۱۳۰ تخت ثابت با کاربری احداث شد که از سال ۷۲ تاکنون به عنوان بیمارستان کودکان استفاده می‌شود.

این مرکز به واسطه نداشتن مراکز تخصصی ویژه کودکان در استان تامین کننده نیاز درمانی کودکان هرمزگانی و مراجعاتی از استان‌های همجوار نبود و کمبود تخت و فضای درمانی از دغدغه‌های اصلی این حوزه به شمار می‌رفت.

حدود ۳۰ درصد از جمعیت یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفری استان هرمزگان را نوزدان و کودکان شامل می‌شود که به واسطه شرایط اقلیمی متفاوت، قرار گرفتن در کنار یکهزار و ۱۰۰ کیلومتر نوار ساحلی و حضور اتباع بیگانه مجاز و غیرمجاز در استان آماج شیوع انواع بیماری‌های واگیر و غیر واگیر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha