اکبر ابدالی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، پیرامون این موضوع بیان داشت: افزایش حجم صادرات یکی از مهمترین اولویتهای سازمان صنعت، معدن و تجارت قم است و در همین ارتباط از زمان آغاز بهکار دولت سیزدهم تاکنون ۱۶ نمایشگاه بینالمللی در زمینههای مختلف با رویکرد جذب مشتریان خارجی در این استان برگزار شدهاست.
وی افزود: از طرف دیگر طی سالهای اخیر، جذب صنایعی که کالای تولید شده در آن قابلیت صادرات بالایی داشته باشد، از سیاستهای مهم صنعتی استان بهشمار میآید و از سرمایهگذارانی که در این حوزه وارد شوند حمایتهای لازم در بخشهای مختلف از جمله تخصیص زمین برای استقرار واحد تولیدی بهعمل خواهد آمد.
وی ادامه داد: توسعه صادرات علاوه بر ارزآوری به معنای افزایش حجم تولید و افزایش فرصتهای شغلی در بخش صنعت استان است و به همین منظور تلاش میکنیم با همکاری سایر دستگاههای متولی در این زمینه، شرایط صادرات محصولات تولید شده در قم را به بازارهای جهانی تسهیل کنیم.
گفتنیاست تنها در سال ۱۴۰۱، ۳۴۷ میلیون و ۷۴۳ هزار و ۶۵۱ دلار کالا از طریق گمرکات استان به کشورهای مختلف جهان صادر شد که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن بیش از ۲۲ درصد رشد داشت و در نوع خود یک رکورد بهشمار میآید؛ این میزان صادرات در قالب تعداد هشت هزار و ۲۶۴ اظهارنامه و به وزن ۳۷۹ هزار و ۷۰۷ تُن انجام شدهاست که در این شاخص نیز صادرات استان در سال ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن بیش از ۲۸ درصد رشد را نشان میدهد.
در بخش صنعت، قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
نظر شما