ادامه احداث آزادراه شهید شوشتری با دریافت زمین‌های ورزشگاه تختی

تهران - ایرنا - رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران از ادامه احداث آزادراه شهید شوشتری با دریافت زمین‌های ورزشگاه تختی خبر داد.

به گزارش ایرنا، محمد آخوندی روز دوشنبه در جریان نشست ارایه عملکرد دو ساله کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران، با یادآوری رای اعتماد مجلس شورای اسلامی به کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان، این انتخاب را تبریک گفت و به موضوع احداث آزادراه شهید شوشتری اشاره کرد.

وی گفت: با امضای وزیر ورزش زمین‌هایی که در ورزشگاه تختی باید تحویل بگیریم را تحویل خواهیم گرفت و ادامه احداث آزادراه شوشتری را آغاز می‌کنیم.

به گزارش ایرنا، پروژه شهید شوشتری در شرق و جنوب شرق تهران به طول ۱۶ کیلومتر تعریف شده و دارای دو فاز اصلی است؛ فاز اول آن از تقاطعات ثامن (بزرگراه امام رضا) تا بعد از ورزشگاه تختی است و امکان بهره برداری از بلوار هجرت نیز (برای تخلیه بار ترافیکی در بزرگراه بسیج) وجود دارد. فاز دوم آن نیز از ورزشگاه تختی تا بزرگراه شهید یاسینی ادامه دار خواهد بود.

شهرداری آماده اتصال به درگاه واحد دولت
احمد صادقی دیگر عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران نیز در این نشست اظهارداشت: الکترونیکی کردن فرآیندها، اتصال به درگاه واحد مجوزهای دولت و غیرحضوری شدن خدمات از جمله وظایف مورد نظارت در کمیته شفافیت است.

وی افزود: در الکترونیکی شدن فرآیندها ۸۰ فرایند مشخص شده و در بخش غیر حضوری شدن خدمات که از تأکیدات برنامه چهارم است، به طور جدی پیگیر آن هستیم.

وی در خصوص تکلیف اتصال به درگاه واحد، دولت، گفت: شهرداری تهران جلسات زیادی را در این خصوص برگزار کرده و برای اتصال به درگاه آمادگی کامل دارد و نواقص باید توسط دولت مرتفع شود.

به گفته صادقی، باید از طریق این درگاه به سامانه‌های شهرداری متصل شد در این رابطه باید جلساتی را با دولت برگزار کرد تا زیرساخت‌ها از سوی دولت فراهم شود.

وی ادامه‌داد: محاسبه عوارض خدمات فنی که تا چند ماه قبل به صورت دستی انجام می‌شد، کاملاً الکترونیکی شده و تمام موارد به صورت سامانه‌ای انجام می‌شود.

وی ارائه پایان کار آپارتمانی به صورت الکترونیکی، را از دیگر اقدامات دانست و تاکید کرد که با این اقدام ترددهای غیرضروری، ترافیک و آلودگی هوا کاهش می یابد.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به فعالیت سامانه شفافیت نیز اظهار داشت: ۲۹ اقدام طی سال جاری در سامانه شفافیت به روز رسانی شده است.

صادقی در پرسش به پاسخ خبرنگاران مبنی اینکه با هک شدن سامانه های شهرداری آیا بارگزاری ها خارج از طرح های تفصیلی انجام می شود ، گفت: فایل‌های پشتیبان از جمله طرح های تفصیلی پس از حمله سایبری به سامانه های شهرداری تهران در سال گذشته بارگذاری شده است اگرچه مدت کوتاهی دسترسی‌ها قطع شد و ممکن است موارد جزئی وجود داشته باشد که باید به صورت موردی در مناطق بررسی شود.

وی همچنین درباره بودجه ریزی در شهرداری تهران گفت: در بودجه شهرداری برای همه مناطق و شرکت‌ها از یک نسخه واحد استفاده نکردیم بلکه برای همه مناطق با توجه به ویژگی‌ها مشکلات آن منطقه بودجه نوشته شده است.

وی ادامه داد: تحقق بودجه شهرداری تهران نشان می‌دهد پروانه‌ها نسبت به گذشته کاهش نداشته است.

۴۰۰ میلیارد تومان از چک‌های تاریخ گذشته وصول شد
میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران نیز در این نشست با اشاره به اجرای طرح رصد، بر مشارکت مردم در سیاست گذاری‌ها و تصمیم گیری‌ها تأکید کرد و گفت: ۳۷۶ محله شهر تهران طی دو سال اخیر توسط اعضای کمیسیون برنامه و بودجه شورا مورد بازدید قرار گرفت و مشکلات هر محله با حضور مردم بررسی شد.

وی افزود: سه هزار چالش در شهر تهران مبتنی بر نظر شهروندان شناسایی شد که به دنبال آن یک هزار و ۷۰۰ پروژه در سال گذشته عملیاتی شد و ۸۰ درصد از این پروژه‌ها به نتیجه رسید.

عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد : برای سال ۱۴۰۲ نیز یک هزار و ۶۰۰ طرح تعریف شده است.

مظفر با اشاره به راه اندازی سامانه بودجه‌ریزی مشارکتی به عنوان سامانه‌ای جامع‌تر از سامانه «من شهردارم»، اظهارداشت: جلساتی با معاون برنامه‌ریزی شهرداری، مدیرعامل سازمان فاوا و شهردار تهران برگزار شد و به دنبال آن سامانه بودجه‌ریزی مشارکتی به عنوان سامانه‌ای جامع‌تر در حال راه اندازی است.

وی تاکید کرد: میزان مشارکت مر مددر این سامانه به گونه‌ای است که می‌توانند نقشه مناطق را مشاهده کنند و نقطه‌ای را مشخص و پیشنهاد اجرای برخی طرح ها را در آن ارایه کنند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران تحقق برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران کار بزرگی دانست و گفت: این برنامه در میانه سال مصوب شد اما برش یک ساله اجتناب ناپذیر برای آن تعریف شده است.

وی با توضیح عملیاتی شدن برنامه چهارم در سال ۱۴۰۱ اظهار داشت: پیشرفت فیزیکی شهرداری تهران در برنامه چهارم در سال ۱۴۰۱ حدود ۲۸ درصد بوده که البته قابل قبول نیست.

مظفر با بیان اینکه واقعیت این است که برنامه در سه ماهه پایان سال مصوب شد و شهرداری فرصت کافی نداشت، اظهار داشت: در مجموع در هوشمند سازی بهبود مدیریت ۴۸ درصد، مسائل فرهنگی و اجتماعی ۱۹ درصد، حمل و نقل و ترافیک ۱۹ درصد، ایمنی و بافت فرسوده ۲۶ درصد، محیط زیست و آلودگی هوا ۳۸ درصد تحقق ایجاد شده است.

مظفر در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص عملیاتی شدم گزارش حسابرسی ها، افزود: یکی از مبادی گزارشات سازمان بازرسی، گزارشات حسابرسی است، در برخی موارد نهادهای نظارتی بودند که گزارشات را دریافت و رای صادر کردند.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه درباره واگذاری املاک به اشخاص بدون مصوبه شورای شهر نیز گفت: در پی گزارش های حسابرسی حجم بالایی از بازگشت املاک را شاهد بودیم.

مظفر ادامه داد: همچنین ۴۰۰ میلیارد تومان از چک‌های تاریخ گذشته و نکول شده در گزارشات حسابرسی افشا و وصول شد.

ادامه دارد...

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha