۲۸ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۴۰
کد خبرنگار: 2104
کد خبر: 85233077
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ضربه فنی استعدادهای کردستان در تقابل هیات کشتی با چند باشگاه+ فیلم

سنندج– ایرنا- بچه هایمان ۲ نشان طلای مسابقات آموزشگاهی قهرمانی کشور را داشتند ولی هیات کشتی کردستان مانع از حضور آنان در چهارمین دوره استعدادهای برتر ورزش کشور شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، از همان اول و با نگاه به موضوع جلسه، متوجه تفاوت این نشست خبری با دیگر نشستهای معمول شدم، همه نشست خبری داشتند تا موفقیتهایشان را اطلاع رسانی کنم ولی مضمون این نشست این بود: "نشست خبری اصحاب رسانه با باشگاهها، مربیان و کشتی گیران کردستانی محروم شده از مسابقات کشتی".

همان ابتدای جلسه و قبل از شروع، نوجوانی با گوش شکسته و دستی ورم کرده توجهم را جلب کرد، دماغش هم انگار یک شکستگی قدیمی داشت، خلاصه هر آنچه که در یک کشتی گیر قدر می شود یافت را در صورت او می شد دید.

ئالان ویسی گفت: ۶ سالی می شود که زیر نظر مربیانم فواد نیک‌پی، آرش ابراهیمی و مسعود مرادی کشتی کار می‌کنم.

او که ۲ مقام اول و یک عنوان سوم کشوری را در کارنامه خود دارد، وقتی درباره موضوع جلسه سوال کردم، فقط گفت: در مسابقات استعدادهای برتر شرکتمان ندادند؛ با ما لج هستند.

درباره تلاشش برای حضور در عرصه جهانی هم گفت: خودم باید زحمت و ریاضت بکشم که در جهانی روی تشک بروم ولی خب حمایت لازم را نداریم.

مسعود مرادی رییس باشگاه پویش لاوان گفت: چندی پیش رییس هیات کشتی استان در یک برنامه تلوزیونی من را متهم به پولشویی و فساد اقتصادی کرد و برابر حقی که داشتم در مراجع قضایی شاکی شدم.

وی افزود: البته این تمام ماجرا نبود و باشگاهی که به عنوان موسسه فرهنگی، ورزشی هنری با سختی به ثبت رسیده بود، در مرحله اول باشگاه‌داری خود را در رشته کشتی ثبت کرد و مشغول تربیت و آموزش ۱۲۰ کشتی گیر در رده های مختلف شد.

ضربه فنی استعدادهای کردستان در تقابل هیات کشتی با چند باشگاه

آموزش دیدگان در این باشگاه در لیگ تهران قوی ظاهر شدند ولی شیرینی این پیروزی با یک جمله برایمان تلخ شد؛ اینها را مرادی گفت و ادامه داد: در حالیکه باشگاه تا ۱۴۰۳ قرارداد داشت به بهانه های واهی سالن تمرین را از ما پس گرفتند و به ناچار با ۱۲۰ کشتی گیر نوجوان، جوان و نونهال آواره شدیم تا اینکه باشگاه شکوهی به ما جای تمرین داد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر باشگاه ما به همراه توحید و چمران از حضور در مسابقات زیر نظر هیات کشتی محروم است و این محرومیت باعث شده تا بیشتر شاگردان ما که از نواحی حاشیه شهر هستند بی انگیزه شوند و از باشگاه پویش لاوان تنها یک کاغذ به جا بماند.

مدیرعامل باشگاه پویش لاوان با بیان اینکه تنها منافع استان برایمان مهم است، گردش مالی این باشگاه در هر ماه را ۲۰۰ میلیون ریال اعلام کرد که از آن برای قهرمانان ملی حقوقی در نظر گرفته می شود و در کنار آن افراد موفق جایزه می گیرند.

مرادی با اشاره به اینکه سال گذشته کشتی کردستان در جایگاه هفتم استعدادهای برتر کشور قرار گرفت، یادآور شد: این در حالی است که امسال کشتی استان با هشت شرکت کننده به مسابقات رفت و بدون هیچ نشانی در جایگاه نوزدهم ایستاد؛ در حالیکه می شد از کشتی گیران با استعداد استان در این رقابتها استفاده و نفرات بیشتری را اعزام کرد.

به گفته او در حال حاضر ۵۰۰ نفر از کشتی گیران سه باشگاه محروم از مسابقات، حق شرکت در رقابتها را ندارند و مربیان این باشگاهها با اینکه برای اردوی تیم های ملی دعوت می شوند (مانند فواد نیک پی) از سوی هیات کشتی استان به رسمیت شناخته نمی شوند.

آرش ابراهیمی به عنوان جوانترین مربی استان، فواد نیک‌‍‌پی و کاوه عزیزی از مربیانی بودند که از این اقدام هیات کشتی استان دل پُری داشتند.

فواد نیک پی که بیشتر مورد غضب بود به اخراج موقت سه ماهه خود از کارش ( شغلی غیر از مربیگری کشتی) اشاره کرد و از بُغضی گفت که باعث شده تا با صدای بلند در این جلسه صحبت کند.

پدران کشتی گیران نوجوان و نونهال هم از اینکه فرزندشان با هزار امید و آرزو راهی باشگاه شده ولی پشت درهای بسته مسابقات مانده بودند، بشدت ناراحت بودند.

شاید این روزها که دنیا در تب و تاب قهرمانی کشتی جهان است، این کشتی گیران اصلا فرصتی برای دیدن مسابقات نداشتند چون از حضور در مسابقات ملی منع شده بودند.

حال باید دید آیا هیات کشتی کردستان پاسخی به این نقدها خواهد داشت؟

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha