۲۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۸:۴۶
کد خبرنگار: 905
کد خبر: 85234372
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

استاندار: غرب خوزستان نیازمند مطالعات کاربردی و توسعه ای است

‌اهواز - ایرنا - استاندار خوزستان با بیان اینکه به واسطه فعالیت‌های صنعتی در حوزه تولید نفت از میادین مشترک در غرب کارون؛ این منطقه فاقد طرح توسعه ( و مطالعات علمی اجتماعی) است گفت: بهبود وضعیت زندگی در این منطقه و همچنین تقویت زیرساخت‌ها آن نیازمند انجام پروژه‌های مطالعاتی از زوایای مختلف است.

به گزارش ایرنا علی اکبر حسینی محراب چهارشنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه خوزستان در سالن جلسات استانداری بیان کرد: به عنوان مثال آسیب‌های اجتماعی از جمله خودکشی، طلاق، ترک تحصیل، معتادان متجاهر و کودکان کار مورد تمرکز قرار گرفته و در کمیته پژوهش به عنوان اولویت مورد بررسی قرار گیرد.

استاندار: غرب خوزستان نیازمند مطالعات کاربردی و توسعه ای است

وی افزود: در زمینه بحران های شهری اهواز از جمله فرآیند حمل و نقل و تیراندازی درآیین‌های عروسی و عزا و عوارض‌های ناشی از آن، مسائل عمرانی شهر و حاشیه نشینی از جمله دیگر موارد مهم محسوب می‌شود چون اهواز دومین شهر بزرگ حاشیه نشین کشور بعد از مشهد است.

حسینی محراب ادامه داد: طرح توسعه در غرب کارون به دلیل مخازن مشترک با کشور عراق و پیدایش مخازن نفتی، تهیه نشده که مستلزم انجام پروژه مطالعاتی است و زوایای مختلف برای رشد و توسعه غرب خوزستان و غرب کارون صورت گیرد.

استاندار خوزستان توضیح داد: وضعیت آب کرخه، خشکسالی و تنش آبی از جمله دیگر اولویت‌‎های پژوهشی مهم به شمار می رود.

وی تاکید کرد: موارد یاد شده به عنوان نیازهای روزمره و جدی مردم در فهرست اولویت‌های پژوهشی استان قرار گیرد.

اختصاص یک درصد از اعتبارات هزینه‌ای به اولویت‌های پژوهشی

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان نیز گفت: بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از اعتبارات هزینه ای استان به اولویت‌های پژوهشی استان اختصاص می‌یابد که آیین نامه‌ای در این خصوص تهیه شده است.

استاندار: غرب خوزستان نیازمند مطالعات کاربردی و توسعه ای است

مهرداد نیکو اظهار کرد: اولویت‌های پژوهشی باید در کارگروه آموزش و پژوهش تعیین شده و به تصویب شورای برنامه ریزی و توسعه خوزستان برسد، پروپوزال‌های پژوهشی نیز توسط دستگاه‌های اجرایی آماده و کمیته مورد نظر، موارد تایید شده را فراخوان می‌کند.

وی با اشاره به اینکه از ۷۶ طرح پژوهشی در چهار سال اخیر ۵۶ مورد به جهاد دانشگاهی خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز واگذار شد گفت: بر اساس اطلاعات شرکت‌ها، ۶۰ درصد پژوهش‌ها به دانشگاه‌های استان و ۴۰ درصد به دانشگاه‌های ملی داده شد.

اعلام فهرست اولویت‌های پژوهشی تایید شده

مدیر آموزش و پژوهش‌های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان تعداد اولویت‌های پژوهشی مصوب در سال گذشته را ۱۴ عنوان و تعداد پروپوزال‌های مصوب را ۱۸ مورد اعلام کرد.

قاسم صنگوری سواری افزود: اولویت‌های پژوهشی مصوب شورای عالی عتف ۱۴ عنوان شامل، آب، محیط زیست، سلامت و ایمنی غذایی، امنیت غذایی- کشاورزی و منابع طبیعی، انرژی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیریت، اقتصاد و بازرگانی، رفاه و تامین اجتماعی، صنایع و معادن، عمران، حمل و نقل درون و برون شهری، فرهنگ و تمدن اسلامی- ایرانی، علوم انسانی و معارف اسلامی، حقوقی و قضایی و دفاع و امنیت ملی است.

وی اولویت‌های پژوهشی تایید شده در کارگروه آموزش و پژوهش را شامل سلامت، ایمنی و امنیت غذایی، کشاورزی و منابع طبیعی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیریت، اقتصاد و بازرگانی، رفاه و تامین اجتماعی و علوم انسانی و معارف اسلامی برشمرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha