دکتر فریبرز راشدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این مقدار مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی در ۵۰۷ مورد بازدید بازرسان بهداشت محیط از مراکز و اماکن تهیه و توزیع موادغذایی جمع آوری شده است.
وی ادامه داد: در این مدت کارشناسان بهداشت محیط زاهدان بیش از ۱۰ هزار و ۸۰۰ بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی به منظور نظارت بر نحوه رعایت دستورالعمل های بهداشتی در مناطق زیر پوشش مرکز بهداشت این شهرستان انجام دادهاند.
رئیس مرکز بهداشت زاهدان گفت: به تمامی متصدیان عرضه کننده مواد غذایی توصیه میکنیم ضمن رعایت تمامی شرایط بهداشتی از جمله فروش و عرضه مواد غذایی سالم و با مشخصات کامل بهداشتی(دارای سیب سلامت)، وجود تاریخ تولید و انقضاء بروی محصول را بررسی کنند و مواد غذایی فاسد یا موادی که مدت مصرف آنها منقضی شده را معدوم کنند، در غیر اینصورت علاوهبر برخورد قانونی نسبت به پلمب مکان کسب آنها اقدام خواهد شد.
وی یادآور شد: شهروندان عزیز نیز میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی موارد تخلف را از طریق سامانه رسیدگی به شکایات مردمی به شمارههای ۱۹۰ و ۳۳۲۲۰۴۶۶ گزارش دهند.
نظر شما