سیدمحمدمهدی سجادی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این اقدام با مشارکت خیران داوطلب کاروان سلامت پزشکی سیستان و بلوچستان انجام شد بطوریکه در قالب این کاروان در کنار ویزیت پزشک عمومی خدمات دندانپزشکی و مامایی نیز به روستاییان هامون ارائه شد.
وی ادامه داد: همزمان با این ایام و بازگشایی مدارس به همت خیران ۲۰۰ بسته نوشت افزار بین دانش آموزان خانواده های کم برخوردار منطقه توزیع شد.
مدیر عامل هلال احمر سیستان و بلوچستان توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی بین خانواده های متاثر از توفان شن را از دیگر خدمات نیروهای جمعیت هلال احمر در خانههای هلال عنوان کرد.
به گزارش ایرنا جمعیت هلال احمر به عنوان یک سازمان پیشرو و پاسخگو در ارائه خدمات اولیه امداد و نجات درحوادث و سوانح تداعی گر زیباترین نوع خدمات عام المنفعه و بشردوستانه است.
با فرا رسیدن روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر ناخودآگاه چهره های نگران، مسئوولیت پذیر و توانای افرادی از نظر می گذرد که امدادگری را عشق به انسانیت و خالق خود توصیف کرده و با جدیت مسیر هدفمند و سازمان یافته ای را پیگیر می شوند.
سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی زیاد (۱۱.۵ درصد گستره کشور) و موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی از جمله استانهایی است که احتمال وقوع چندین مخاطره طبیعی بطور همزمان در آن وجود دارد، در شمال این استان تندبادها و گرد و غبار شدید و خشکسالی، در مرکز سیل و زلزله و در جنوب نیز احتمال وقوع سونامی و دمای زیاد هوا بعضا تا بیش از ۵۰ درجه و ریزش باران های فصلی و جاری شدن سیل های مقطعی وجود دارد.
هلال احمر سیستان و بلوچستان به عنوان یک سازمان غیرانتفاعی و عضوی از نهضت بین المللی «صلیب سرخ و هلال احمر» همواره در همه حوزه های بهداشت، درمان، توانبخشی، داوطلبان، امور جوانان، امداد و نجات در حوادث طبیعی و غیر طبیعی و غیره پیشتاز بوده است.
نظر شما