به گزارش خبرنگار ایرنا، وحید فرختبار روز شنبه در آیین رونمایی از ناوگان جدید حمل و نقل شهری افزود: این بدان معناست که امروز ۱۲ دستگاه اتوبوس آتروس ۳۵ نفره، پنج دستگاه ون وانا، ۲۰ دستگاه تاکسی نوسازی شده، هشت دستگاه مینیبوس نوسازی شده و پنج دستگاه اتوبوس نوسازی شده، به ناوگان کنونی حمل و نقل شهری این خطه اضافه شده است.
وی با اشاره به نحوه مساعدت دولت در این خصوص اظهار داشت: ۷۵ درصد مبلغ لازم برای خرید اتوبوسها و همچنین ۷۰ درصد مبلغ لازم برای خرید خودروهای ون را دولت متقبل شده است.
شهردار تربتحیدریه اضافه کرد: با توجه به محدودیت نقدینگی سهم شهرداری، از مساعدت مالی شرکت آبفا و شرکت توس مسیر(مجری طرح فاضلاب شهری) و نیز مساعدت کمیته امداد برای پرداخت تسهیلات به رانندگان تاکسی برای بروزرسانی خودروی آنها، بهرهمند شدیم.
فرختبار در تشریح وضعیت ناگان حمل و نقل عمومی با بیان اینکه سال ۹۰ سه دستگاه اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی اضافه و در مدت ۱۲ سال اخیر شاهد هیچ تحولی در این حوزه نبوده ایم، افزود: پیش از این ناوگان اتوبوسرانی تربت حیدریه دارای ۳۸ دستگاه است که از این تعداد ۱۲ دستگاه مربوط به بخش خصوصی و بقیه در اختیار شهرداری است.
وی افزود: با ورود ۱۲ دستگاه جدید و نیز خروج هشت دستگاه اتوبوس از طریق مزایده، اکنون تعداد اتوبوسهای ما به ۴۲ دستگاه رسیده و متوسط جابهجایی مسافر توسط هر دستگاه در روز ۳۵۰ نفر و در قالب هشت ایستگاه درون شهری است.
شهردار تربتحیدریه در ادامه اظهار کرد: البته یکی از مشکلات ما در این حوزه کمبود راننده پایه یکم است و با توجه به محدودیتهایی که در حوزه منابع انسانی داریم با استانداری وارد مکاتبه و رایزنی شدهایم.
به گزارش ایرنا، علی اکبر کی پور فرماندار تربتحیدریه در حاشیه این آیین از ادبیات به کار رفته در نگارش اطلاعات مندرج در بنر انتقاد کرد و گفت: وقتی خود شهردار اعلام میکند به طور متوسط ۷۰ درصد اعتبارات تجهیز ناوگان را دولت پرداخته، شایسته بود نامی از این حمایت درج میشد.
نظر شما