محمد جوانمرد روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، صیدگاه میگو در آبهای هرمزگان را از منطقه کوهستک سیریک تا منطقه درگهان در قشم عنوان کرد و افزود: پیشبینی میشود امسال براساس برآوردهای پژوهشکده اکولوژی خلیجفارس و دریای عمان افزونبر یکهزار و ۵۰ تُن میگو در آبهای استان صید شود.
وی بیان کرد: از این میزان، حدود ۶۰۰ تُن میگو دُرُشت و افزونبر ۴۵۰ تُن میگو ریز را شامل میشود.
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان تصریح کرد: حدود ۲۰۰ فروند لنج صیادی میگو گیر و حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر صیاد در فصل صید میگو امسال مشارکت دارند.
جوانمرد یادآورشد: فصل صید میگو بنا برتصمیم کمیته مدیریت صید شیلات و با حضور روسای شیلات شهرستانها، نمایندگان پژوهشکده اکولوژی خلیجفارس و دریای عمان، اتحادیه تعاونیهای صیادی و فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات استان انجام شده است.
وی اظهار کرد: در فصل صید میگو امسال تنها شناورهای کلاس لنج صیادی میگو گیر مجاز به فعالیت صید میگو هستند، البته شاهد حضور تعدادی از شناورهای کلاس قایق به عنوان شناوهای جمعآوری کننده صید میگو در این فصل در کنار شناورهای لنج خواهیم بود.
استان هرمزگان با بهرهمندی از چهار هزار و ۵۰۰ شناور فعال صیادی، ۱۹ بندر صیادی و ۳۵ هزار صیاد، تولید بیش از یک چهارم محصولات شیلاتی کشور را به خود اختصاص داده است که سهم قابل توجهی در ارزآوری و صادرات از طریق محصولات شیلاتی دارد.
این ناوگان عظیم صیادی برای استان هرمزگان بیش از ۳۱۵ هزار تن صید سالانه را رقم زده که رتبه نخست صید و صیادی کشور را به خود اختصاص داده و موجب رونق سفرههای مردم و فعالیت چرخه اقتصادی شده است.
نظر شما