محمود اکبری فضلی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه از این تعداد روستا، بازنگری طرح هادی ۲۴۰ روستا در دستور کار است بیان کرد: سال گذشته نیز طرح هادی ۷۵۰ روستا انجام شد که از این تعداد ۴۳۰ روستا بازنگری طرح داشتند.
وی تعداد روستاهای بالای ۲۰ خانوار در استان را ۲ هزار و ۲۲۸ روستا عنوان کرد گفت: تمام این روستاها، دارای طرح هادی هستند.
به گفته معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان، افق طرح هادی روستاهای استان از اعتبار 10 ساله برخوردار است.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان با بیان اینکه سالانه طرح هادی در ۱۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان بازنگری میشود افزود: در نشست های مربوط به بررسی و تصویب طرحهای هادی؛ دهیاران، بخشداران و فرمانداران نیز حضور دارند تا در راستای اجرای هر چه بهتر طرح، هم اندیشیهای لازم انجام شود.
اکبری فضلی اظهار کرد: سالانه به طور متوسط ۵۰۰ روستای استان در بخشهای مختلف بهسازی میشوند.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان با بیان اینکه منابع مالی اجرای طرح هادی روستاها از محل اعتبارات استانی، ملی، مسئولیتهای اجتماعی نفت و فروش زمین تامین اعتبار میشود گفت: اعتبار سال مالی ۱۴۰۱ خوزستان در زمینه اجرای طرح هادی ۱۲ هزار میلیارد ریال بوده است.
وی توجه بیشتر سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان برای تامین استانی اعتبارات مربوط به اجرای طرحهای هادی روستایی را ضروری دانست.
اکبری فضلی در بخش دیگری از این گفتوگو با اشاره به ساخت و سازهای غیر مجاز در روستاها گفت: یکی از اهداف اجرای طرح هادی روستایی مقابله با ساخت و سازهای غیر مجاز است اما متاسفانه این معضل همچنان در روستاهای استان وجود دارد.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان اظهار کرد: در موارد زیادی مردم روستا به ساخت و سازهای غیر مجاز روی آورده که این اقدام مشکلاتی را برای اجرای طرح هادی ایجاد کرده است.
وی با تاکید بر ضرورت انجام نظارت بر ساخت و ساز در روستاها افزود: دهیاری ها و بخشداری ها باید با جدیت بیشتری از چنین ساخت و سازهای جلوگیری کنند.
اکبری فضلی همچنین یکی از مزیت های اجرای طرح هادی روستاها را صدور سند برای املاک و زمین های داخل محدوده این طرح عنوان کرد و گفت: این درحالی است که ساخت و سازهای غیرمجاز مشمول صدور سند نخواهد شد.
به گزارش ایرنا، طرح هادی به منظور ساماندهی و اصلاح بافت روستا در بخشهای مسکونی، تولیدی، تجاری، کشاورزی و نیازمندیهای عمومی روستایی انجام میشود.
نظر شما