محمد مروج الاحکامی روز چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا با بیان اینکه خدمات صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان هر سال افزایش می یابد، افزود: این صندوق در سال ۱۴۰۰، یکهزار میلیارد ریال و سال گذشته ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال ضمانتنامه صادر کرد.
وی با اشاره به اینکه صندوق پژوهش و فناوری اصفهان، محور مالی زیست بوم نوآوری است، گفت: این صندوق تاکنون تفاهمنامه های همکاری با بنیاد ملی نخبگان امضا کرده است که در آن از ظرفیت نخبگان در برنامه ها استفاده و خدمات بهتری به شرکت های دانش بنیان ارائه می شود.
وی اضافه کرد: این صندوق در سه سال گذشته در ۲۲ مجموعه دانش بنیان، شتاب دهنده، سرمایهگذار خطرپذیر و تیمهای نوپا (استارتاپ) در حوزهای مختلف فناوری اطلاعات و ارتباطات، گردشگری و سلامت سرمایهگذاری کرده است.
مروج الاحکامی گفت: صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان در یک موضوع سرمایه گذاری نمی کند و پس از بررسی همه جوانب آن، اقدام به این کار می کند.
وی با اشاره به برگزاری نخستین نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری در اصفهان (فن نما) افزود: صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان به عنوان محوریت بخش تامین مالی و سرمایه گذاری این نمایشگاه تلاش کرد تا سرمایه گذاران در حوزه های مختلف حضور یابند.
وی با اشاره به شرکت ۲۰ صندوق سرمایهگذاری در این نمایشگاه ادامه داد: این رویداد، بستر ارزشمندی برای دانشجویان، نخبگان، فناوران، اندیشمندان و تولیدکنندگان است تا با دستاوردهای علمی روز آشنا شوند.
نمایشگاه فناوری و نوآوری (فننما ) که از دهم مهر امسال در محل دائمی نمایشگاههای اصفهان برپا شده است، امروز چهارشنبه پایان می یابد.
صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری اصفهان طبق ماده ۱۰۰ قانون برنامه سوم توسعه در سال ۸۴ با هدف حمایت از شرکتهای دانشبنیان و ارائه تسهیلات به آنها تاسیس شد و دومین صندوق پژوهش در کشور است.
اصفهان بعنوان استان پیشرو در راهاندازی مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری که نخستین زمینههای رسمی شکلگیری شرکتهای دانش بنیان را بوجود آورد حدود ۱۰ درصد از واحدهای فناور و دانشبنیان کشور را در خود دارد و دومین استان کشور در این زمینه است.
نظر شما