به گزارش خبرنگار ایرنا، میرهاشم موسوی روز سه شنبه در حاشیه آیین کلنگ زنی ساختمان درمانگاه فوق تخصصی تامین اجتماعی چالوس در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در زمان حاضر این سازمان ۵۷ طرح عمرانی در بخش درمان مستقیم در سراسر کشور در حال احداث دارد.
به گفته وی همچنین ۱۵۰ طرح در حال طراحی و توسعه برای ایجاد بخش درمانی است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی توسعه خدمات را یکی از رویکردهای اساسی این نهاد برشمرد و خاطرنشان کرد: مهمترین اقدامات سازمان تامین اجتماعی ارائه خدمات درمانی به صورت مستقیم و غیرمستقیم است که این موضوع مورد تاکید رئیس جمهوری قرار دارد.
موسوی تصریح کرد: روزانه بالغ بر یک میلیون و ۲۰۰ خدمات سرپایی در مراکز درمانی تامین اجتماعی سراسر کشور انجام می شود و بیش از ۱۳ هزار بستری در مراکز درمانی این سازمان صورت میگیرد.
وی با بیان این که با حمایتهای دولت ۴۰۰ قلم داروی جدید به پوشش بیمهای این سازمان اضافه شد، گفت: در بحث جوانی جمعیت در حوزه نازایی خدمات درمانی مطلوبی در مراکز این سازمان انجام میشود و توسعه مییابد.
ساخت درمانگاه یادشده در زمینی به گستره حدود ۲ هزار متر مربع و حدود سه هزار و ۵۰۰ متر بنا شامل بخش های بستری، درمانی، توقفگاه، تاسیسات موتورخانه با اعتباری بالغ بر هزار میلیارد ریال آغاز شد.
این طرح قرار است با پیمانکاری شرکت خانه سازی ایران و کارفرمایی سازمان تامین اجتماعی مدت ۲۴ ماه تکمیل و به بهره برداری برسد
هم اکنون از مجموع بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفری استان مازندران، یک میلیون و ۹۸۱ هزار نفر معادل ۶۰ درصد جمعیت زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، این آمار درحالیست که میانگین نفوذ تامین اجتماعی در کشور حدود ۵۳ درصد جمعیت است. مازندران دارای ۶۸۱ هزار بیمه شده اصلی است که با افراد تحت تکفل آنها این عدد به یک میلیون و ۶۲۶ هزار نفر میرسد.
نظر شما