به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، "اسلام جاودان خرد" اظهار کرد: پس از شناسایی هویت متخلفان در یکی از روستاهای شهرستان دنا و با هماهنگی مراجع قضایی و انتظامی ضمن کشف و ضبط لاشه "کل وحشی" برای متخلف یاد شده تشکیل پرونده قضایی انجام شد.
جاودان خرد با اشاره به برخورد قانونی با متخلفین زیست محیطی گفت: مطابق با قانون، خرید، فروش، عرضه، حمل و نگهداری اجزاء حیات وحش زنده و ذبح شده جرم بوده و متخلفین زیست محیطی با تشکیل پرونده ای برای اعمال قانون به مراجع قضایی معرفی می شوند.
وی با اشاره به جریمه حقوقی برای این متخلفان تصریح کرد: مطابق قانون برای شکار یک راس کَل (پازن) ۲۵۰میلیون ریال قانون گذار جریمه لحاظ نموده و علاوه بر این جریمه نقدی،جریمه کیفری برای متخلف صادر می شود.
به گزارش ایرنا، کهگیلویه و بویراحمد سرزمینی بکر و طبیعی و سرشار از نعمت های الهی است که حفظ و نگهداری از این طبیعت وظیفه تک تک شهروندان است.
شکار بزکوهی و پرندگان هر هفته سرتیتر اخبار این خطه است که دوستداران محیط زیست را نگران وضعیت محیط زیست و طبیعت بکر این خطه کرده است.
سازمان محیط زیست، مناطقی با ارزش زیستمحیطی در قالب ذخیرهگاههای زیستکره، مناطق چهارگانه (پارکهای ملی،آثار طبیعی ملی، پناهگاههای حیات وحش، مناطق حفاظتشده) و مناطق شکارممنوع را تحت حفاظت دارد.
اگرچه در کهگیلویه و بویراحمد پناهگاه حیات وحش یا زیستگاههای نمونه جانوران وحشی و اثر طبیعی ملی، پدیدهها یا مجموعههای گیاهی جانوری کمنظیر نیست اما یک پارک ملی "دنا" با وسعت ۲۵ هزار و ۸۲۳ هکتار وجود دارد.
هفت منطقه حفاظت شده با مساحت ۱۸۰ و ۷۶۳ هکتار بنام های "دنا" با وسعت ۹۳ هزار و ۶۶۰ هکتار، "دنای شرقی" با وسعت ۲۸ هزار و ۲۰۲ هکتار، "خاییز سرخ" با مساحت ۳۳ هزار و ۲۳۵ هکتار، "خامی" با وسعت ۲۵ هزار و ۶۷۱ هکتار، "دیل" با ۱۰ هزار و ۳۸۱ هکتار، "سولک" با ۲ هزار و ۴۲۸ هکتار و "سیوک" با ۱۲ هزار ۸۵۸ هکتار در این استان زیبای طبیعی وجود دارد.
استان ۶ منطقه شکار ممنوع شامل: "کوه حاتم تلرش" حد فاصل شهرستان بهمئی و لِنده و بهبهان در خوزستان، "پادنای سمیرم"، "ماغر" در شهرستان بهمئی، "لار" در شهرستان باشت، "خرم ناز" در بویراحمد و "کوه اشکر" در شهرستان چرام است.
نظر شما