به گزارش ایرنا به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در حال تحقیق در این زمینه است.
تاکنون به میزان دسترسی هکرها به حساب کاربری هرتزوگ در تلگرام هیچ اشارهای نشده است.
این نخستین بار نیست که مقامات و نهادهای دولتی و خصوصی رژیم صهیونیستی طعمه هکرها میشوند، در تازهترین مورد ۲۰ شهریورماه ۳۲ شرکت «اسرائیلی» هک و از دسترس خارج شدند.
یک شرکت صهیونیستی در برزیل و شرکتهایی هم در امارات هک شدهاند.
منابع رسانهای رژیم صهیونیستی تأکید کردند که این حمله سایبری توسط گروه هکری Ballistic Bobcat انجام شده است.
۱۷ مردادماه سال جاری نیز بیمارستان "معانییه هایشوعا" رژیم صهیونیستی هدف حمله سایبری قرار گرفت و هک شد.
هکرها در قالب این حمله سایبری و در اطلاعیهای که منتشر کردند، از بیماران خواستند تا به این بیمارستان مراجعه نکنند.
منابع خبری ۲۴ خردادماه گذشته نیز از حمله سایبری به تاسیسات نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی خبر داده بودند.
رسانههای رژیم صهیونیستی آن زمان گفتند که این حمله سایبری سایت و سامانههای راداری نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی را از کار انداخت.
در ماههای گذشته چندین بار پایگاههای اینترنتی مراکز مختلف رژیم صهیونیستی هدف حمله سایبری قرار گرفته است.
شکنندگی رژیم صهیونیستی در مقابل این موج حملات سایبری به حدی بوده که حتی حساسترین سایتهای آن از جمله سایتهای سازمان اطلاعات و عملیات ویژه رژیم صهیونیستی موسوم به موساد و همچنین کِنست (پارلمان) و شبکه حمل و نقل این رژیم نیز هک شدند.
با وجود حملات گسترده علیه رژیم صهیونیستی در زمینه سایبری اما این رژیم همواره بسیاری از اطلاعات مربوط به ماهیت این حملات را پنهان و همزمان تلاش میکند که خود را برخوردار از توانمندی دفاعی سایبری معرفی کند تا از این طریق از یک سو جلوی حملات مشابه به خود را گرفته و از سوی دیگر وجهه خود
را به عنوان یک رژیم توانمند در منطقه نشان دهد.
با این حال، گستره حملات اخیر و تاثیر آن در محافل داخلی رژیم صهیونیستی نشان از میزان دغدغه و نگرانیهای شدیدی دارد که مسوولان رژیم صهیونیستی در سایه ناتوانی خود با آن روبرو هستند و هر روز نیز بر دامنه این حملات و به تبع آن نگرانیها افزوده میشود.
نظر شما