شیرزادکمالی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا فزود: برای اجرای این طرح ها بیش از ۳۴ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.
وی ادامه داد: با بهره برداری از این طرحها تعداد ۵۳۰ خانوار عشایری از آب آشامیدنی سالم بهره مند میشوند.
سرپرست امور عشایر سیستان و بلوچستان گفت: این طرحها از محل اعتبارات ملی و استانی اجرا شده و شامل بهسازی چشمه و انتقال آب، احداث منبع ذخیره آب، اجرای شبکه داخلی و تجهیز چاه مالداری است.
وی بیان کرد: عشایر سیستان و بلوچستان سهمیه ۳۷ هزار راسی از طرح تولید قراردادی گوشت قرمز کشور دارند که در حال اجراست.
کمالی اظهارکرد: طرح تولید قراردادی گوشت قرمز به منظور تامین نیاز کشور با پروار بندی یک میلیون راس دام اجرا میشود که در این طرح برای هر راس ۱۸۰ کیلوگرم جو با باز پرداخت چهار ماه تعلق میگیرد.
وی ادامه داد: در این راستا با هدف حمایت از تولید و حفظ دام مولد عشایر قرارداد تولید و خرید قراردادی گوشت قرمز دام سبک عشایر در قبال تحویل جو مدت دار از ششم شهریور در قالب قرارداد بین اداره کل عشایری و اداره کل پشتیبانی امور دام استان اجرایی شد.
سرپرست اداره کل امور عشایر سیستان و بلوچستان گفت: در مرحله نخست این قرارداد با مشارکت تعاونی شهرستانهای زاهدان و میرجاوه برای ۱۰ هزار راس دام سبک با تحویل یکهزار و ۸۰۰ تن جو مطابق تیپ قرارداد در حال اجراست.
وی افزود: در این طرح عشایر با بیمه دام خود جهت تحویل جو به ازای هر رأس دام مقدار ۱۸۰ کیلوگرم در قالب یک طرح چهار ماهه تحویل گرفته و پس از پایان قرارداد دام، گوشت دام پرواری به شرکت پشتیبانی اموردام با قیمت مصوب تحویل داده میشود.
کمالی خاطر نشان کرد: اجرای طرح تولید قراردادی میتواند موجب افزایش درآمد عشایر شود تا همچنان در عرصه تولید بمانند.
نظر شما