اسماعیل مکی زاده روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، تعداد کل عملیاتهای جستجو و نجات دریایی در ۶ ماهه امسال را ١٠١ مورد اعلام کرد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ١۶ درصد افزایش داشت.
وی ادامه داد: در این عملیاتها ۶١ فروند قایق صیادی و تفریحی، ٢١ فروند شناورهای تجاری، ١۴ فروند لنج و پنج فروند کشتی نفتکش اعلام شرایط اضطرار کردند که از این تعداد یک فروند لنج و یک فروند قایق غرق شدند.
معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان یادآور شد: از ١٠١ عملیات دریایی انجام شده، ۵٧ مورد خدمات پزشکی به دریانوردان در پهنه آبراههای استان از سوی مرکز جستجو و نجات دریایی( MRCc ) ارایه شد.
در گستره آبی استان هرمزگان که خلیج فارس و دریای عمان را در دل خود جای داده علاوه بر هشت فروند شناور ناجی ۳۶ ایستگاه همیار ناجی (دریانوردان بومی و با شناورهای صیادی و تجار منطقه) به صورت شبانهروزی در امر جستجو و نجات دریایی فعالیت میکنند.
بندر شهید رجایی از حساسترین و پرترافیکترین مراکز دریایی کشور و همچنین مرکز جستجو و نجات دریایی (MRCC) استان هرمزگان افزون بر ۶۰ درصد از عملیاتهای جستجو و نجات دریایی و شرایط استقرار را در پهنههای آبی و حاکمیتی جمهوری اسلامی ایران به خود اختصاص داده است.
نظر شما