"علی ملکزاده" روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به هشدارهایی که سازمان هواشناسی در سطح ملی و بین المللی در مورد وقوع بارش های امسال داده موضوع آمادگی شهرستان ها در دستور کار این ستاد قرار گرفت و دستورالعمل ایمن سازی در مقابله با بحران سیل نیز ابلاغ شد .
وی ادامه داد: بازدید هایی نیز چند روز گذشته از برخی شهرستانهایی که احتمال خطرات بیشتری بود با حضور استاندار یزد انجام و دستورات لازم نیز صادر گردید همچنین در شورای برنامه ریزی استان نیز اعتباری از محل سهم یک درصد معادن برای ایمن سازی مصوب شد تا برای کارهای اضطراری هزینه شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد گفت: در شهر یزد نیز بیش از ۱۷ سازه آبی خاکی باید احداث می شد که در داخل و خارج شهر این سازه ها اقدام شد همچنین در حوزه روان آبها عملکرد سیل بند ها در سیل سال گذشته در حاشیه غربی شهر یزد قابل قبول بود اما در برخی از نقاط بخاطر اختلافات برخی از دستگاههای اداری اقدامی نشده بود و لذا از اعتبارت شهرداری سازه هایی در حال احداث است .
ملکزاده ادامه داد: افزایش و طراحی ظرفیت های سیل نیز امسال در دستور کار قرار گرفت که یک سازه توسط ارتش و همزمان با سیل مرداد ماه سال قبل ایجاد شد و چند سازه نیز توسط مجموعه هایی که زمین هایی را در اختیار دارند در حال احداث است تا نقاط خطرساز برطرف شود همچنین در شهر یزد نیز توسط شهرداری اقداماتی همزمان با مشاوره و طراحی در حال انجام است .
وی افزود: بر اساس بررسی سال گذشته از واحد های خسارت دیده ، بخش اعظمی از خسارت ها به دلیل عدم حضور مالک در منزل یا به دلیل فرسوده بودن یا چند مالکی و عدم پاکسازی کانال های راه آب بود.
ملکزاده اظهار داشت: منازل جدیدالاحداث نیز حتما کرسی لازم را پیش بینی و سپس نسبت به احداث ساختمان اقدام کنند تا اگر وقوع سیل داشتیم، کمترین خسارت را شاهد باشند.
نظر شما