پرویز بستانچی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: آذربایجان غربی در تولید جوجه یکروزه در کشور رتبه سوم را داراست و صادرات مازاد استان به کشور عراق انجام می شود.
وی اضافه کرد: مرغ گوشتی مازاد استان فقط به استان های همجوار در صورت صدور مجوز صادر میشود و صادرات مرغ منجمد فقط به مقصد عراق انجام میگیرد.
وی با بیان اینکه آذربایجان غربی از اصلی ترین قطب های تولید گوشت مرغ کشور است، ادامه داد: در کل کشور ۱۸ هزار و ۱۹۹ واحد مرغداری گوشتی وجود دارد که ۷۵۰ واحد آن در این استان فعال است.
معاون تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی بیان کرد: هفت زنجیره فعال تولید گوشت مرغ در استان فعالیت دارد که ۴۶ درصد جوجه ریزی های آذربایجان غربی در این هفت زنجیره انجام میشود.
بستانچی گفت: ۶۷ واحد مرغ مادر، ۲ واحد مرغ اجداد و ۲۸ واحد مرغ تخم گذار نیز در این استان فعال هستند.
وی ادامه داد: در بخش تخم مرغ این استان وارد کننده از استان های همسایه است و تنها ۳۰ درصد تخم مرغ مورد نیاز به میزان ۱۰ هزار تن در داخل استان تولید میشود.
بستانچی افزود: در تولید مرغ گوشتی و جوجه یکروزه با تولید مازاد نیز مواجه هستیم که در این صورت در ابتدا به استانهای همجوار در مراحل بعدی به کشور عراق صادرات انجام میشود.
به گزارش ایرنا، آذربایجان غربی با بیش از ۷۷۰ مرغداری یکی از قطبهای مهم زنجیره تولید مرغ کشور است. نیاز روزانه استان به گوشت مرغ بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن است که در ایام پیک مصرف به ۲۴۰ تن هم رسیده است.
نظر شما