ارتقای شاخص‌های سلامت در غرب و شرق فارس با افتتاح دو بیمارستان

تهران - ایرنا- سفر رئیس جمهور به استان فارس با دو افتتاح در حوزه بهداشت و درمان این استان پهناور همراه بوده و قرار است بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهرستان رستم در غرب و ۱۶۰ تختخوابی شهرستان فسا در شرق فارس به بهره برداری برسد.

به گزارش ایرنا، آیت الله سیدابراهیم رئیسی پایان هفته جاری مهمان مردم فارس است تا در جریان این سفر استانی از ۴۳ طرح عمرانی، صنعتی، فرهنگی، بهداشتی و کشاورزی با ارزشی بالغ بر ۶۹ هزار میلیارد تومان بهره برداری کند.

در فهرست بلند طرح های در دست افتتاح استان فارس نام دو بیمارستان نیز دیده می شود؛ بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهرستان رستم و ۱۶۰ تختخوابی شهرستان فسا.

بیمارستان ۶۴ تختخوابی رستم که در منطقه غرب استان فارس قرار دارد، در زمینی به مساحت ۶ هزار و ۸۰۰ مترمربع و با زیربنای ۶ هزار و ۴۰ مترمربع احداث و تاکنون ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار صرف شده است.

این پروژه از محل ردیف ملی و وزارت بهداشت، با ۶۴ تخت بیمارستانی، دارای بخش‌های داخلی، اورژانس، اطفال، زنان، جراحی، مراقبت‌های ویژه، اتاق عمل، زایشگاه، آزمایشگاه، رادیولوژی و داروخانه است؛ قرار است رییس جمهور این بیمارستان را افتتاح نماید.

بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی امام حسین (ع) واقع در شهرستان فسا نیز به ارزش یک هزار میلیارد تومان دیگر طرحی است که با حضور بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری می‌رسد.

عملیات ساخت این بیمارستان نیز از سال ۱۳۹۰ آغاز شده که ظرفیت آن ۱۸۴ تخت و در زیربنای ۱۵ هزار متر مربع در ۴ طبقه احداث شده و همه امکانات مورد نیاز یک بیمارستان عمومی با تمامی رشته های مورد نیاز را دارد.

تجهیزات مورد نیاز این پروژه بیمارستانی تامین شده و ظرفیت نیروی انسانی فسا، مساعد است و ۱۲۰ پزشک متخصص بالینی در این شهرستان فعالیت دارند که نسبت به جمعیت، وضعیت بسیار خوبی است و وزارت بهداشت نیز در تقویت اعضای هیات علمی و متخصصان، حمایت های لازم را خواهد کرد.

عمده کارهای مربوط به تکمیل و تجهیز پروژه بیمارستان امام حسین(ع) فسا در دولت سیزدهم انجام و منابع مورد نیاز جهت تکمیل آن از محل مصوبات سفر قبلی رییس جمهور به استان فارس، تامین شده است.

ارتقای شاخص‌های سلامت در غرب و شرق فارس با افتتاح دو بیمارستان

سهم ۱۰ درصدی دولت سیزدهم از کل تخت های بیمارستانی افتتاح شده پس از انقلاب

بر اساس اظهارات بهروز رحیمی معاون توسعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در کشور ۱۵۰ هزار تخت بیمارستانی داریم که در این دولت معادل ۱۰ درصد کل ۴۴ سال بعد از انقلاب، تخت جدید بیمارستانی راه‌اندازی شده و هفت هزار تخت جدید نیز در ۶ ماه آینده تکمیل و افتتاح می شود که نشان دهنده جدیت دولت برای اتمام پروژه های نیمه تمام حوزه سلامت است.

وی با بیان اینکه مشارکت بخش خصوصی در حوزه سلامت بیشتر بر اساس ارزش افزوده اقتصادی است، اظهار داشت: بخش های درمانی کودکان و نوزادان، پرهزینه است و احتمال درآمدزایی بالا برای بخش خصوصی، کمتر است البته تبلیغات کمتری هم در این زمینه انجام شده تا حضور بخش خصوصی در این حوزه تقویت شود.

رحیمی تصریح کرد: همه بیمارستان‌های بزرگ و جنرال دارای بخش‌های اطفال و نوزادان هستند، اما تعداد بیمارستان‌های تخصصی کودکان در کشور کافی نیست؛ البته استراتژی وزارت بهداشت، ارائه تمام خدمات بهداشتی و درمانی مورد نیاز مردم در استان‌های محل سکونت‌شان بوده تا نقل و انتقال بیماران کاهش یابد.

معاون وزیر بهداشت ابراز امیدواری کرد که در آینده، بیمارستان‌های تک تخصصی و مراکز ارجاعی بزرگ در کشور ایجاد شود. همچنین بسیاری از بیمارستان‌هایی که در دولت سیزدهم افتتاح شده یا می‌شود، در مناطق مرزی و کمتر برخوردار بوده بطوریکه بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی کودکان بندرعباس تا دو سه هفته آینده آماده افتتاح است.

ارتقای شاخص‌های سلامت در غرب و شرق فارس با افتتاح دو بیمارستان

رحیمی با اشاره به پراکندگی تعداد زیادی بیمارستان در سطح کشور و ساخت ۵۰ هزار تخت بیمارستانی جدید، یادآور شد: یکی از استراتژی‌های وزارت بهداشت، ایجاد بیمارستان‌های بزرگ و کلان همانند بیمارستان‌های حضرت مهدی (عج) و غدیر است که در این زمینه در استان‌های گیلان، مازندران، خراسان رضوی، هرمزگان، مرکزی، اردبیل و همدان پروژه های عظیم ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تختخوابی تعریف شده که می‌تواند بیمارستانهای مادر برای نظام ارجاع باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت تاکید کرد: توسعه زیرساخت های سلامت به طور ویژه در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد. تا کنون بیش از ۱۵ هزار تخت بیمارستانی تحویل داده شده و تا پایان سال نیز ۷ هزار تخت بیمارستانی راه‌اندازی می‌شود که در تاریخ کشور بی‌سابقه و یک رکورد است.

رحیمی اظهار داشت: توسعه بخش بهداشت همزمان با اجرای برنامه ملی سلامت خانواده و ساخت ۴۰۴۰ پروژه بهداشتی در دولت مردمی در دستور کار وزارت بهداشت است که حدود ۲ هزار پروژه با اولویت مناطق محروم و کمتر برخوردار تکمیل شده و امیدواریم تا هفته دولت سال ۱۴۰۳ جشن اتمام ۴۰۴۰ پروژه بهداشتی شامل خانه‌های بهداشت و مراکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی را برپا کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha