به گزارش صبح جمعه ایرنا، تیم ملی تیراندازی با کمان ایران که در ماده کامپوند با سه ورزشکار مرد و یک ورزشکار زن و در ریکرو با سه ورزشکار مرد و ۳ ورزشکار زن به بازیهای آسیایی هانگژو اعزام شده بود، بدون هیچ دستاورد و با کارنامهای ضعیف به ایران بازگشت.
ملیپوشان ایران با سرمربی کرهای خود پیش از اعزام به بازیها در یک اردوی ۲۰ روزه در کره جنوبی حضور داشتند تا از آمادگی کامل برخوردار شوند.
اما عملکرد ۱۰ ملیپوش کامپوند و رویکرو در این دوره از بازیها اصلا قابل دفاع نبود. تیم ملی تیراندازی با کمان ایران در بخش انفرادی و میکس کامپوند و ریکرو حذف شدند و فدراسیوننشینان با دستانی خالی به ایران بازگشتند.
آنچه در این دوره از رقابتها بیشتر به چشم آمد، عملکرد زهرا نعمتی در هانگژو بود. او که سه طلای بازیهای پارالمپیک را در کارنامه خود دارد و مدتها در اردوی فرانسه برای کسب سهمیه المپیک حضور داشت، در این دوره از بازیهای آسیایی در بخش تیمی شرکت کرد و با امتیاز ۶۱۶ در رده چهلم قرار گرفت!
نعمتی در دوره گذشته نیز به دلیل سهلانگاری و یک اشتباه فاحش محل رقابتها را ترک کرد که این موضوع منجر به حذف وی از بازیهای جاکارتا شد. در واقع چشم کاروان ایران اگر به مدال نعمتی بود با چنین عملکردی دیگر جایی برای دفاع از عملکردش باقی نماند.
از نکات قابل توجه دیگر این بود که غلامرضا شعبانیبهار، رئیس فدراسیون تیروکمان نیز بیست و هفتم مرداد در اردوی آمادهسازی تیم ملی تیراندازی با کمان نسبت به کسب مدالهای زیاد این رشته در بازیهای آسیایی ابراز امیدواری کرد؛ اما پس از ناکامی تیم ملی در هانگژو گفت که مسئله روحی و روانی در تیم وجود داشت که وقتی به تهران برگردیم روی آن کار میکنیم.
ربط دادن ناکامی و عملکرد ضعیف کمانداران در بازیهای آسیایی هانگژو به مشکلات روحی و روانی تیم دلیل منطقی و درستی برای رئیس یک فدراسیون نیست و فدراسیوننشینان باید به جای توسل به دلایل غیرمنطقی، مسئولیت نتیجه نگرفتن تیم ملی و ضعف فنی در این بازیها را برعهده بگیرند. اگر تیم ملی تیراندازی با کمان مشکلات روحی و روانی داشت، فدراسیون میتوانست تعداد کمتری کماندار اعزام کند یا از اعزام کمانداران به این رقابتها صرف نظر کند.
نظر شما