۱۰۵ میز تخصصی احصای نظام مسائل در دانشگاه امام حسین(ع) تشکیل شده است
حسنی آهنگر (سمت چپ نفر دوم)

کرمان - ایرنا - رییس دانشگاه جامع امام حسین(ع) گفت: ۱۰۵ میز تخصصی احصای نظام مسائل در این دانشگاه با محوریت صاحب مساله داریم و شبکه پاسخگویی برای حل این مسائل در سراسر کشور شکل دادیم.

به گزارش ایرنا، محمد رضا حسنی آهنگر روز پنجشنبه در نشست بررسی نظام مسائل و بررسی علمی و آموزشی دانشگاه‌های استان کرمان بیان کرد: باید به پاسداری از انقلاب اسلامی نگاه کلان داشته باشیم و به مساله انقلاب اسلامی به صورت ۲ نگاه تاریخی، عرفی یا عمیق و ژرف و به صورت امتداد جریانی توجه کنیم که اگر نگاه عمیق باشد می توانیم جایگاهمان را به صورت دقیق تر و اثربخش تر تعریف کنیم.

وی تصریح کرد: عقبه انقلاب اسلامی را می توان در بعثت پیامبر(ص) و واقعه عاشورا دید و آینده آن را هم بر اساس همین جریان تعریف کرد که زمینه سازی ظهور آینده انقلاب اسلامی است و جامعه ای که برای ظهور آماده شود، باید امیدوار و بی قرار باشد.

رییس دانشگاه جامع امام حسین(ع) تاکید کرد: بی تفاوتی برخی از ما دانشگاهیان در اغتشاشات سال گذشته یک زنگ خطری است که باید به عنوان یک مساله مورد توجه قرار گیرد.

وی اظهار داشت: به طورحتم باید در حوزه علم و فناوری جهاد علمی کنیم و سعی کردیم در دانشگاه امام حسین(ع) با نگاه کلان و الگو گیری از مکتب شهید سلیمانی مسیر را طی کنیم.

حسنی آهنگر افزود: دانشگاه جامع امام حسین(ع) در سال ۱۳۶۱ شکل گرفته است و ۲۰ دانشکده و پژوهشکده دارد که ذیل آنها مراکز علم و فناوری فعالیت می کنند.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در سخنان خود مدیریت دانشگاه‌داری ما را تقلیدی دانستند اظهارداشت: هم امام راحل و هم رهبر معظم انقلاب تحول در دانشگاه ها را خواستند و باید الگویی برای دانشگاه‌داری در کشور و دنیا ارائه کنیم.

رییس دانشگاه جامع امام حسین(ع) افزود: نقش دانشگاه در تمدن سازی اسلامی مطالبه رهبری معظم انقلاب است که در این زمینه یک کار تحقیقاتی در دانشگاه امام حسین(ع) در مدت ۲ سال و در ۲۴ کانون با مشارکت بیش از ۱۵۰ نفر انجام شده است.

وی گفت: ۴۲۴ عضو هیات علمی و ۳۷۶ پژوهشگر در مراکز علمی و فناوری دانشگاه امام حسین(ع) مشغول به فعالیت هستند و تعداد رشته های دکتری ۳۵ و تعداد رشته های کارشناسی ارشد آن ۱۴۷ مورد است.

حسنی آهنگر ادامه داد: در دانشگاه امام حسین(ع) توجه جدی به حل مسائل کلان سپاه پاسداران و انقلاب اسلامی می شود که در قالب کلان پروژه های و پروژه های اقتدار آفرین و مرجع ساز و نیز موضوعی با دانش ها و فناروی های جدید اجرا می شوند.

وی خاطرنشان کرد: یک هزار ۷۵۶ پروژه جاری در دانشگاه امام حسین(ع) داریم و تعداد پروژه های خاتمه یافته طی ۱۰ سال گذشته این دانشگاه نیز به ۲ هزار و ۱۹ پروژه می رسد که تعداد زیادی از آنها عملیاتی شده است.

رییس دانشگاه جامع امام حسین(ع) افزود: ۱۲ آزمایشگاه مرجع در دانشگاه داریم که با مراکز خارجی و منطقه ای رقابت می کنند و ۱۸۰ آزمایشگاه تحقیقاتی نیز فعالیت دارند که با انعقاد پیمان ها و تفاهم‌نامه ها تعامل خوبی با خارج از دانشگاه برقرار شده است.

وی بیان کرد: در نظام رتبه بندی دانشگاه، رشد بسیار خوبی داشتیم و بیشترین شیب پیشرفت را در میان دانشگاه های کشور داشتیم؛ در میان ۷۵ دانشگاه جامع کشور رتبه پنجم را داریم.

به گزارش ایرنا رییس دانشگاه شهید باهنر کرمان نیز گفت: این دانشگاه به همت دکتر افضلی‌پور از دهه ۵۰ و با حضور ۹۰ دانشجو کار خود را آغاز کرد و امروز ۱۱ دانشکده در شهر کرمان و چهار دانشکده نیز در شهرستان های بافت، بردسیر، زرند و راور وجود دارد.

حسین اکبری افزود: ۶۰۰ عضو هیات علمی و ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه شهید باهنر کرمان فعالیت دارند که سال گذشته ۱۶ استاد این دانشگاه جزو دانشمندان برتر کشور شدند.

وی تاکید کرد: رسالت مهم دانشگاه‌ها کادرسازی است و امروز بسیاری از دانش‌آموختگان دانشگاه شهید باهنر در صنایع صنعتی و معدنی استان مشغول به کار هستند.

رییس دانشگاه شهید باهنر کرمان خاطرنشان کرد: مساله مهم امروز دانشگاه‌ها حل مسائل کشور و تولید علم است که در این راستا ریل‌گذاری انجام و تفاهم‌نامه‌هایی با نهادهای مختلف منعقد شده است.

وی تاکید کرد: در دانشگاه شهید باهنر کرمان بسیاری از رشته‌های مهم و این ظرفیت وجود دارد تا دانشگاه در مسائل روز جامعه ورود کند و اگر دانشگاه‌ها نتوانند با روش علمی در تولید ارزش افزوده ورود کنند می‌توان گفت به درستی در مسیر خود قرار نگرفته‌اند.

اکبری با اشاره به اهمیت فعالیت دانشگاه امام حسین(ع) ادامه داد: نیاز است از دانشگاه ها تجربه‌های یکدیگر استفاده کنند و در مسیر تحولی ارتباط بیشتری با یکدیگر داشته باشند که این نشست نیز در راستای تعامل بیشتر است زیرا در کرمان ظرفیت کارهای میدانی و علمی زیادی وجود دارد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنر کرمان نیز گفت: آثار و کارکردهای اقدامات آموزشی و پژوهشی باید در جامعه دیده شود و این درحالی بود که سال‌های گذشته موضوع تحول آموزشی و پژوهشی در دانشگاه به‌صورت جدی مورد توجه نبود.

حجت الاسلام حسن عسگری افزود: اخیرا در حوزه تحول آموزشی و پژوهشی در وزارت علوم خبرهای خوبی به گوش می رسد و حوزه پژوهشی به سمت حل مسائل کشور می رود.

وی تاکید کرد: هرچه در حوزه های علمی از ظرفیت ها بیشتر استفاده شود، کشور رشد می کند و همه باید همکاری کنیم تا مسائل کشور حل شود.

به گزارش ایرنا نشست بررسی نظام مسائل استان و بررسی علمی و آموزشی دانشگاه‌های استان کرمان با حضور فرمانده سپاه ثارالله استان، جمعی از روسا و اساتید دانشگاه های کرمان در سالن مرکزی دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha