به گزارش ایرنا،« فرزاد مخلص الائمه» روز پنجشنبه در نشست شورای راهبردی تصادفات استان مرکزی، افزود: با توجه به پیشبینی افزایش بارندگیها در پاییز امسال، نیاز است در انجام اقدامات عمرانی در جادههای استان تسریع شده و اورژانس، پلیس، هلال احمر و اداره کل راهداری و خدمات جادهای استان در هنگام بارندگیها حضور موثر در جادههای استان داشته باشند.
وی ادامه داد: ایجاد ۲ پاسگاه پلیس در جاده خنداب - کمیجان و تفرش - آشتیان در دستور کار دفتر فنی استانداری مرکزی، راهداری و حمل و نقل جادهای و پلیس استان قرار گیرد.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: اقدامات لازم توسط شهرداران استان برای آرامسازی و تسهیل تردد در شهرها انجام شود.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی مشکل قیر در مدت سه تا چهار روز آینده برطرف میشود.
«ولی الله بیاتی» افزود: ضعیفترین جادههای استان مرکزی در شهرهای آشتیان، فراهان و تفرش قرار دارد و نیاز است در تعمیر و تعریض این جادهها تسریع شود.
وی ادامه داد: به دلیل نبود پاسگاه پلیس راه در شهرستان تفرش، در صورت بروز تصادفات در این شهرستان پلیس باید از پاسگاه آهنگران به این منطقه اعزام شود و نیاز است برای رفع این مشکل یک پاسگاه پلیس در حوزه شهرستان تفرش مستقر شود.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اکنون عملیات اجرایی تعریض جاده فراهان - کمیجان در حال انجام است که باید این مهم تسریع شود.
جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: موضوعات در نشستها به صورت مسئله محور دنبال نمیشود تا برای مشکلات راهحل اندیشیده شود و یکی دلایل افزایش تصادفات در جادههای استان هم همین موضوع است.
سرهنگ «احمدرضا چگینی» افزود: خودرو، نیروی انسانی و جاده سه ضلع تصادفات رانندگی هستند و نیاز است در تصادفات درون شهری و برون شهر میزان تاثیر هر یک از این عوامل مورد بررسی قرار گیرد.
وی با یادآوری اخذ مجوز برای ایجاد پاسگاه پلیس راه در منطقه شهرستان خنداب گفت: ایجاد این پاسگاه نقش مهمی در کاهش تصادفات و خدمت رسانی به مسافران دارد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: ۱۲ نشست شورای راهبردی تصادفات در این استان برگزار شده که شهرستانهاب خنداب و دلیجان با ۲ نشست کمترین برگزاری این نشست را داشته است.
سرهنگ «سیدعلی حسینی» افزود: شهر اراک با ۲۷ نفر فوتی و ساوه با ۱۱ نفر فوتی در تصادفات درون شهری استان مرکزی در سال جاری در شرایط قرمز قرار دارد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: عابرین پیاده و موتور سیکلت با ۹۲ درصد فوت شدگان در حوزه شهری را به خود اختصاص داده است.
سرهنگ حسینی خاطر نشان کرد: ۴۴ درصد فوتیها در تصادفات شهری را عابران پیاده و ۴۴ درصد را متورسواران به خود اختصاص دادهاند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ۵۰ درصد مصدومان شهری را نیز موتورسواران هستند نیاز است ارایه کلاه ایمنی همراه با فروش موتور سیکلت باید در دستور کار قرار گیرد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: ۵۴ درصد متوفیان به دلیل وارد شدن ضربه به سر و جمجمه بوده و سنین ۱۱ تا ۱۲ سال بیشترین فوتی را به خود اختصاص دادهاند.
سرهنگ حسینی ادامه داد: ۶۳ هزار خدمت شماره گذاری و ۲۸۴ خدمت در حوزه صدور گواهینامه ارایه شده است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی افزود: شهر اراک با افزایش چهار درصدی شهر پرخطر در استان بوده و میزان تصادفات خسارتی نیز در این شهر ۱۳ درصد افزایش یافته است.
سرهنگ حسینی گفت: سرعت متوسط در شهر اراک ۲۵ کیلومتر و شهر ساوه ۱۴ کیلومتر از متوسط کشوری بالاتر است.
وی افزود: شمار زیادی از کشته و مجروحان حوادث رانندگی نیز مربوط به عابرین پیاده است و این قشر باید مراقبتهای لازم را در تردد داشته باشند.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: حوادث رانندگی ۶ ماه نخست امسال در جادههای این استان، بیش از ۳۰۰ نفر را به کام مرگ کشاند.
سرهنگ « محمد پورشمس» افزود: تعداد کشتهشدگان حوادث رانندگی برون شهری سرصحنه این استان در این مدت نسبت به مدت مشابه قبل، هشت درصد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: تعداد مجروحان حوادث رانندگی در جادههای استان مرکزی در ۶ ماه نخست امسال به سههزار نفر رسید که نسبت به مدت مشابه قبل، کاهش ۱۷ درصدی را نشان میدهد و این رقم معادل ۷۰۴ نفر است.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: ۸۲ درصد از وقوع حوادث رانندگی برون شهری این استان در راههای روستایی و فرعی رخ میدهد و این مسیرها در استان مرکزی به لحاظ وجود تابلو، علایم، دوربین و خطکشی وضعیت مناسبی ندارند.
سرهنگ پورشمس افزود: در مجموع در ۶ ماه گذشته، هشت هزار فقره تصادف فوتی، جرحی و خسارتی در استان مرکزی به وقوع پیوست.
وی افزود: ۴۶ درصد حوادث رانندگی منجر به فوت استان مرکزی در این مدت در راههای ۲ طرفه و فرعی و روستایی رخ داد.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: این استان از نظر ترافیکی و تردد جزو استانهای درجه یک کشور است که همواره در بحث تردد و ترافیک رتبههای اول تا سوم را داراست.
سرهنگ پور شمس ادامه داد: چهار درصد از مسیرهای این استان آزادراه، هفت درصد بزرگراه و بقیه راهها معادل ۸۹ درصد، راههای ۲طرفه و بدون جداکننده وسط و مستعد بدترین حالت تصادف هستند که از این تعداد نیز هفت درصد، راههای اصلی است.
وی تصریح کرد: محور زالیان یکی از محورهای بحرانی استان مرکزی است که سال گذشته بیش از ۵۰ نفر در این راه جان خود را از دست دادند و مقرر شده تا پایان امسال، این مسیر به راه بزرگراهی تبدیل شود.
۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع آزاد راه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد.
نظر شما