«صمد حضرتی»، روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این بازه زمانی یک هزار و ۷۴۲ فقره پرونده در حوزه آرد و نان به تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی وارد و به یک هزار و ۵۵۳ فقره رسیدگی و جرایم مذکور برای متخلفان صادر شد.
وی اظهار کرد: یک فقره پرونده مربوط به قاچاق آرد نیز در شعبات رسیدگی به جرایم قاچاق کالای تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی رسیدگی و مختومه شد و متخلف به پرداخت ۴۶۵میلیون ریال جریمه محکوم شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه عرضه خارج از شبکه آرد و نان خلاف شرع و قانون است، گفت: با وجود کنترل چرخه تولید نان توسط دستگاه های نظارتی، برخی از نانوایان با طمع ورزی در خصوص آرد یارانه ای در اختیار آنان برای پخت نان، آن را با قیمت گزاف به واحدهای صنفی و صنعتی مانند قنادی ها، تولیدکنندگان نان های حجیم و برخی کارگاه ها و کارخانجات تولید کننده مواد غذایی می فروشند.
حضرتی، ادامه داد: برخی نانوایی ها علاوه بر فروش آرد، نان را بصورت انبوه به واحدهای خدماتی مانند غذاخوری ها و رستوران ها با نرخ بالاتر می فروشند و موجب تضییع حقوق شهروندان می شوند که این نوع تخلفات علاوه بر مسوولیت قانونی مسوولیت شرعی نیز به دنبال دارد.
وی از نانوایان خواست، جنبه شرعی و در وهله بعد مباحث قانونی و صداقت در کسب روزی حلال را رعایت کنند و شهروندان نیز با حس مسوولیت پذیری و نظارت همگانی در صورت مشاهده تخلفاتی مانند گرانفروشی، کم فروشی، عرضه خارج از شبکه، تقلب و عدم ارایه خدمات به موقع، مراتب را از طریق سامانه اینترنتی https://tazirat۱۳۵.ir یا بازرسی سازمان جهاد کشاورزی و اتحادیه نانوایان گزارش کرده و یا شکایت حضوری خود را به اداره کل تعزیرات حکومتی استان ارایه کنند.
حضرتی، افزود: از مسوولان متولی حوزه آرد و نان نیز انتظار می رود با لحاظ قیمت تمام شده نان در تصمیمات کلان، مشکلات مربوط به این حوزه و نانوایان را مدنظر قرار دهند.
به گزارش ایرنا، در نیمه نخست امسال، اصناف متخلف در حوزه کالا و خدمات استان به دنبال رسیدگی به پنج هزار و ۴۴۶ پرونده در واحدهای اجرای احکام به پرداخت بیش از ۹۰۶ میلیارد و ۷۹۱ میلیون ریال جریمه محکوم شدند.
نظر شما