۲۳ مهر ۱۴۰۲، ۸:۰۴
کد خبرنگار: 2105
کد خبر: 85257532
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

طرح مطالعات فاز دوم شهرک صنعتی سنندج چهار انجام و تایید شد

سنندج- ایرنا- مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان گفت: مطالعات و طراحی انجام شده فاز دوم شهرک صنعتی سنندج چهار(سرنجیانه) به منظور آغاز عملیات اجرایی مورد تصویب سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران قرار گرفت.

حمیدرضا امانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه حدود سه سال از بهره برداری از فاز نخست شهرک صنعتی سنندج چهار(سرنجیانه) می گذرد، اظهار کرد: این شهرک در ۲ فاز تعریف شده که فاز نخست آن ۷۵ هکتار است و اراضی آن در قالب ۲۵۰ قرارداد به متقاضیان واگذار شده است.

وی میزان سرمایه گذاری انجام شده در فاز نخست این شهرک صنعتی را هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: این مبلغ برای خرید زمین و فراهم کردن زیرساخت های لازم در این شهرک صنعتی هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان با بیان اینکه تکمیل کامل زیرساخت های این شهرک صنعتی در دستور کار قرار گرفته است، یادآور شد: ۲ پروژه مهم این شهرک شامل تامین آب و جاده دسترسی بعد از رفع مشکلات اساسی آن در مرحله بهره برداری قرار گرفته است.

طرح مطالعات فاز دوم شهرک صنعتی سنندج چهار انجام و تایید شد

اجرای فاز دوم شهرک صنعتی سرنجیانه نیاز به پنج هزار میلیارد ریال دارد

امانی با اعلام اینکه فاز دوم شهرک صنعتی سنندج چهار در آستانه آغازعملیات اجرایی قرار دارد، گفت: با پیگیری استاندار مطالعات و طراحی فاز دوم این شهرک صنعتی به مساحت ۱۳۰ هکتار برای آغاز عملیات اجرایی به تصویب سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران رسید.

وی با اشاره به اینکه در فاز دوم ۴۰۰ قطعه زمین کوچک و بزرگ مقیاس آماده و به متقاضیان واگذار خواهد شد، ادامه داد: برای انجام مطالعات و طراحی فاز دوم این شهرک صنعتی چهار میلیارد ریال هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان اظهار کرد: براساس برآورد انجام شده برای اجرا و به بهره برداری رساندن فاز دوم شهرک صنعتی سنندج چهار به پنج هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان در چهارم اردیبهشت سال ۱۳۷۰ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شد و تاکنون به سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در ۱۲ شهرک، هفت ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی زمین واگذار کرده است.

این شرکت با دارا بودن یک مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۱۵۰۰ قرارداد منعقده و بهره‌برداری از ۷۲۰ واحد صنعتی و واحد کارگاهی زمینه اشتغال مستقیم ۱۲ هزار نفر را در استان کردستان فراهم کرده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha