دانشگاه کردستان رتبه ۲۵۰-۲۰۱ را در رتبه‌بندی تایمز کشورهای آسیایی کسب کرد

سنندج- ایرنا- رئیس دانشگاه کردستان گفت: این دانشگاه در رتبه‌بندی تایمز کشورهای آسیایی سال ۲۰۲۳ که با حضور ۶۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران انجام شد، رتبه ۲۵۰-۲۰۱ را کسب کرد.

به گزارش ایرنا، حامد قادرزاده روز شنبه در جمع خبرنگاران در سنندج اظهار کرد: پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از نظام‌های رتبه بندی معتبر در سطح بین المللی است که در سال ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد.

وی افزود: رتبه بندی آسیایی تایمز در سال ۲۰۲۳، تعداد ۶۶۹ دانشگاه را از ۳۱ کشور در بر دارد که در این میان دانشگاه کردستان رتبه ۲۵۰-۲۰۱ را کسب کرد.

رئیس دانشگاه کردستان با بیان اینکه نظام رتبه بندی لایدن، نتایج رتبه بندی دانشگاه‌های برتر دنیا در سال ۲۰۲۳ خود را منتشر کرد، اضافه کرد: رتبه بندی این نظام بر اساس چهار معیار مرجعیت علمی، دیپلماسی علمی، دسترسی آزاد و تنوع جنسیتی بوده که دانشگاه کردستان در هر یک از این معیارها به ترتیب رتبه‌های ۱۲۵۷، ۱۳۷۱، ۱۳۷۱ و ۱۳۲۱ را کسب کرده است.

قادرزاده ادامه داد: نظام رتبه بندی لایدن برای دانشگاه‌ها رتبه‌ای واحد محاسبه نمی‌کند بلکه برای همه دانشگاه‌ها در شاخص‌های مختلف نمرات و رتبه‌های جداگانه‌ای محاسبه و منتشر می‌کند.

وی یادآور شد: رتبه بندی تایمز دانشگاه‌های جوان سال ۲۰۲۳ نیز منتشر شد که ۶۰۵ دانشگاه در آن حضور داشتند و در این میان دانشگاه کردستان رتبه ۲۵۰-۲۰۱ را کسب کرده است.

رئیس دانشگاه کردستان اظهار کرد: این رتبه بندی در قالب پنج معیار کلی آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتی و وجه بین المللی دانشگاه‌ها را مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار می‌دهد.

لازم به ذکر است دانشگاه کردستان پیشتر نیز رتبه‌های مختلفی را در نظام‌های رتبه بندی جهانی کسب کرده است.

دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانش‌سرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیس‌های دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.

این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم‌ پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

این دانشگاه با پذیرش ۴۹۲ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha