محمد کشاورز روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن اشاره به نقش رسانه ها در تعمیق معنویت و کارآمدی نظام، اظهار کرد: استفاده از ابزار هنر و رسانه ها بهترین وسیله برای تقویت فرهنگ در جامعه است.
وی به برگزاری هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر در استان اشاره کرد و افزود: این جشنواره به منظور توسعه، تعمیق و نهادینه سازی گفتمان انقلاب اسلامی و تحول در محتوای رسانههای استان برگزار میشود.
وی تصریح کرد: ۴۴ سال از عمر پر برکت انقلاب اسلامی می گذرد و دشمنان زبون این مرز و بوم علی رغم شکست های متوالی در مواجهه های نظامی، سیاسی، امنیتی و فرهنگی مقابل مردم بصیر و خستگی ناپذیر ایران اسلامی، در جنگ رسانه ای و شناختی سعی می کنند با ابزارهای پیشرفته، پیچیده و متنوع رسانه ای، به جعل روایت ها بپردازند و نقاط قوت جمهوری اسلامی که برای کشور و ملت مایه افتخار و اقتدار است را به عنوان نقاط چالش آفرین معرفی کنند.
کشاورز یادآور شد: با توجه به موج مخرب جنگ نرم دشمن، تشکیل، تقویت و توسعه جبهه رسانهای انقلاب اسلامی در دستور کار قرار دارد.
به گفته این مسوول، جشنواره ابوذر در راستای حفظ و گسترش فرهنگ و تفکر بسیجی، ارتقای تولیدات ارزشی و حمایت از خبرنگاران و پدیدآورندگان آثار فاخر انقلابی از جمله برنامه های محوری سازمان بسیج رسانه است، برگزار می شود.
وی ادامه داد: تلاش داریم با برگزاری جشنواره رسانه ای ابوذر در مسیر گفتمان سازی آرمان های انقلاب و منویات مقام معظم رهبری و مطالبه گری از مسوولان در راستای خدمت صادقانه به مردم گام برداریم.
کشاورز تاکید کرد: همچنین این جشنواره بهترین فرصت برای نقش آفرینی بسیجیان رسانهای دغدغه مند، شناسایی افراد رسانهای دارای مهارت و توانمند برای تولید محتوای گسترده، تربیت کادر خبری فنی استاندارد و بسیجی، حساس کردن مسوولان برای حل معضلات و آسیبهای اجتماعی و جریان سازی رسانهای برای ارایه راهکارها محسوب می شود.
رییس سازمان بسیج رسانه استان قزوین با اشاره به برگزاری هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر استان در ۱۱ قالب و ۱۳ محور، گفت: شعار سال "مهار تورم و رشد تولید"، جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت، مقابله با آسیبهای اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزههای اقدام، امید و نشاط آفرینی، خانواده، جامعه و فرزند آوری، سبک زندگی ایرانی/ اسلامی، رسانه و گروههای جهادی، انتخابات، حضور حداکثری، امنیت ملی، آب و مدیریت مصرف، قزوین شناسی، گردشگری و طبیعت، فرهیختگان و سرآمدان و تاریخ از محورهای این جشنواره به شمار می رود.
وی، بخشها و قالبهای جشنواره را گزارش خبری، گزارش تحلیلی - تحقیقی، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، موشن گرافی، عکس، کلیپ و گزارش ویدئویی، مستند و پادکست عنوان کرد.
کشاورز در خصوص ضوابط و مقررات شرکت در این جشنواره، خاطرنشان کرد: انتشار آثار مجاز برای شرکت در جشنواره ابوذر از ۳۰ فروردین تا ۱۰ آذرماه سال جاری خواهد بود و هر خبرنگار یا فعال رسانهای میتواند حداکثر چهار اثر خبری و رسانهای خود را به دبیرخانه جشنواره از طریق پیامرسان ایتا به شماره ۰۹۱۰۰۹۱۳۹۵۰ ارسال کند.
نظر شما