به گزارش ایرنا، اسدالله عباسی روز یکشنبه در دیدار با پلیس راه و پلیس راهور استان با تقدیر از تلاش همه پرسنل پلیس و سایر نیروهایی که جان خود را برای حفظ سلامت مردم به خطر می اندازند، افزود: شما با تلاشی خستگی ناپذیر و از خود گذشتگی که برای حفظ جان مردم و جلوگیری از حوادث و تصادفات جاده ای انجام می دهید خدمتی ارزشمند به مردم می کنید که بسیار ستودنی است.
وی با بیان اینکه پلیس راهور و راه همواره هوشیار و آماده به خدمت است و در برقراری نظم و امنیت اجتماعی در شهرها و جاده ای نقش محوری دارد، اظهار کرد: هماهنگی وهمپوشانی دستگاهها در کاهش خطرات جاده ای بسیار حائز اهمیت است در این راستا دانشگاه علوم پزشکی رسیدگی به این موضوع که بخش زیادی از حادثه دیدگان جاده ای در مسیر و یا در مراکز درمانی جان خود را از دست می دهند را باید در دستور کار قرار دهد.
عباسی از شهرداران شهرهای استان نیز خواست در وضعیت پل های عابر پیاده بازنگری جدی داشته باشند و عنوان کرد: برخی از پل های عابر پیاده بسیار فرسوده و قدیمی هستند این پل ها باید به روزرسانی شوند تا مردم تمایل بیشتری برای استفاده از این پل ها داشته باشند.
وی با تاکید بر فرهنگ سازی در خصوص استفاده از پلهای عابر پیاده گفت: فرهنگ استفاده از پلهای عابر پیاده باید در جامعه نهادینه شود و افراد بدانند اگر خارج از این محدوده و از عرص خیابان بخواهند عبور کنند چه خطری را پذیرفته اند.
استاندار گیلان، برخورداری جامعه از نظم و امنیت را ضرورتی اساسی خواند و افزود: در بخشی از محورهای خطر آفرین که راه حل دیگری برای کاهش حوادث در آنها وجود ندارد اعتبار لازم تخصیص می یابد تا نسبت به نصب سرعتکاه استاندارد اقدام شود.
۲۵۴ نفر در تصادفات جاده ای جان خود را از دست داده اند
رئیس پلیس راه گیلان با بیان اینکه در ۶ ماه و ۲۲ روز گذشته ۲۵۴ نفر در اثر تصادفات جاده ای در استان جان خود را از دست داده اند، گفت: این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۷ نفر کمتر است.
سرهنگ جاور صفاری این کاهش را محصول تدابیر اتخاذ شده توسط مسئولان استانی دانست و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۷۴ هزار و ۱۰۰ نفر نیز مصدوم شده اند که این تعداد حدود ۱۳۰ نفر نسبت به سال قبل کاهش داشته است.
وی تصریح کرد: ۵۰ درصد کشته ها در مسیر های اصلی و بزرگ راهی، ۴۴ درصد مسیرهای شهری و ۶ درصد مسیرهای روستایی است.
صفاری تاکید کرد: ۷۳ درصد کشته های حوادث رانندگی جاده ای استان در مراکز درمانی جان خود را از دست می دهند که این خود چالشی برای استان به شمار می رود و دانشگاه علوم پزشکی باید در این زمینه تدبیر لازم را داشته باشد.
وی عنوان کرد: در حوزه جانباختگان موتور سیکلت نیز ۵۸ درصد کشته های ما سهم عابرین پیاده است که بالاتر از میانگین کشوری می باشد.
رئیس پلیس راه گیلان اظهار کرد: ۹ محور پرخطر در استان وجود دارد که ۴۴ درصد از کشته های حوادث رانندگی جاده ای مربوط به این محورهاست و باید در خصوص این محورها چاره اندیشی شود.
وی یادآوری کرد: به زودی در محور رشت - سراوان چهار دوربین کنترل سرعت، در محور رشت - فومن نیز همین تعداد و درمحور آزاد راه رشت - قزوین هم یک دستگاه دوربین دیگر نصب می شود.
وی از راهداری استان خواست تا برای نصب سامانه هوشمند در سایر محورهای خطر اآفرین نیز برنامه ریزی لازم را داشته باشد.
نظر شما