رحمان دشتی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دانشجویان دانشگاههای استان طی مصاحبههای تخصصی برای فعالیت در شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور انتخاب می شوند و یک دوره کارآموزی ۶ ماهه را در این شرکتها سپری می کنند.
وی بیان کرد: دانشجویان در این طرح علاوه بر آشنایی با محیط کسب و کار فناورانه و اکوسیستم نوآوری استان، حقوق ماهیانه، گواهی نامه حضور در طرح از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و پارک علم و فناوری خلیج فارس دریافت میکنند.
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس استان بوشهر تصریح کرد: با هدف تشویق دانشجویان به مشارکت فعال در کسب و کارهای دانشبنیان، در این طرح از دانشجویان کاردانی و کارشناسی ماهانه مبلغ ۱۰ میلیون ریال، دانشجویان کارشناسی ارشد ۲۰ میلیون ریال و دانشجویان دکتری ۳۰ میلیون ریال حمایت مالی پرداخت میشود.
دشتی اظهار کرد: افراد شرکت کننده در طرح دستیار فناوری پس از گذراندن دوره، در صورت نیاز شرکتها میتوانند در محل گذراندن طرح دستیار فناوری مشغول به کار شوند.
وی گفت: در دوه اول طرح در سال گذشته نیز دانشجویان پس از فارغ التحصیلی در شرکتهای دانشبنیان و فناور به صورت دائم مشغول به کار شدند.
دشتی ادامه داد: پارسال نیز در مجموع ۴۴ دانشجو و ۲۴ شرکت از استان بوشهر در طرح دستیار فناور مشارکت کردند.
هم اکنون بیش از ۱۶۰ شرکت فناورانه و دانش بنیان و ۱۲ شرکت خلاق در استان بوشهر فعال هستند.
نظر شما