به گزارش روز دوشنبه ایرنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادگستری کل استان کرمان، حجت السلام والمسلمین ابراهیم حمیدی در نشست هم اندیشی مسئولان قضایی استان کرمان با موضوع بررسی مشکلات دفاتر حمایت از حقوق کودکان و زنان آسیب دیده افزود: در حال حاضر ۲۰ دفتر حمایت از کودکان و زنان آسیب دیده در حوزه های قضایی شهرستان ها و همچنین مرکز این استان در حال فعالیت و ارائه خدمات هستند.
نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان تاکید کرد: باید از ظرفیت مشاوران خانواده در شعب دادسرا و دادگاهای خانواده و دادگاه های ویژه کودکان و اطفال استفاده شود.
وی تاکید کرد: بایستی پیگیری های لازم به منظور ایجاد فضای مناسب برای راه اندازی یا فعال سازی دفاتر حمایت از زنان در دادستانی مرکز استان و سایر حوزه های قضایی در دستور کار قرار گیرد و ملزومات، امکانات و تجهیزات مورد نیاز این دفاتر فراهم شود.
معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان بر لزوم اجرای برنامه های حمایت از کودکان و زنان آسیب دیده تاکید کرد و افزود: لازم است تا اطلاع رسانی به شبکه های استانی و رسانه ها در خصوص راه اندازی دفاتر حمایت انجام گیرد.
سیدمهدی قویدل بر غربالگری زنان در معرض آسیب های اجتماعی از سوی دستگاه های متولی تاکید کرد و گفت: در دفاتر حمایت بررسی مشکلات و آسیب های ناشی از مشکل در زنان شناسایی و سپس تعیین بهترین راهکار برای رسیدگی و رفع مشکل آن ها ارائه می شود.
نظر شما