داوود وکیل پور در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار داشت: برهمین اساس موقوفات شهرستان شهریار شامل ۱۳۲ موقوفه متصرفی و ۳۵ موقوفه غیر متصرفی است که در مجموع با مساجد و حسینیه ها به ۳۵۰ موقوفه خواهد رسید.
وی با بیان اینکه از جمله موقوفات این شهرستان می توان به موقوفه سرلشکر خدایاری اشاره کرد که عواید آن صرف درمانگاه ملارد میشود، افزود: شهریار یکی از بزرگترین شهرستانهای کشور است که یک میلیون جمعیت دارد.
وی تثبیت موقوفات را از جمله اهداف اصلی این نهاد مردمی عنوان کرد و گفت: نقشه برداری، تهیه کاداستر زمین ها و اخذ اسناد مالکیت موقوفات و در اختیار دادن باغ داران در شهرک امیریه نیز از دیگر اقدمات این سازمان است.
وکیل پور اظهار داشت: در این ارتباط هرچند این کار پرهزینه و زمانبر است اما با درایت اداره اوقاف می خواهیم درمورد همه موقوفات این کار را انجام دهیم تا هم کل آمار را تثبیت کنیم و هم بهره برداری بهتر صورت پذیرد.
وکیلپور تصریح کرد: بسیاری از موقوفات بعد از پیروزی انقلاب اسلامی صورت گرفته و از جمله موقوفات شهرستان می توان به وقف در زمینه ساخت مدرسه و حوزه علمیه اشاره کرد همچنین خیرین در بقاع متبرکه مواردی مانند ساخت و ساز و انجام فرایض فرهنگی و دینی را دنبال می کنند. البته وقف در حوزه درمان و تعزیه داری بیشترین موقوفات شهرستان را شامل می شود.
رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شهریار درمورد ارتباط این نهاد با سایر دستگاهها گفت: اداره اوقاف و امور خیریه شهریار تعامل خوبی با سایر دستگاهها مانند آموزش و پرورش، کمیته امداد، قوه قضائیه و فرمانداری دارد و در نظر داریم موقوفات شهرستان را احیا کنیم تا درآمد ایجاد کنیم، زیرا موقوفه باید اداره شود و درآمد داشته باشد تا اجرای نیت صورت پذیرد.
نظر شما