به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه قشم، سید مسعود آل عبایی روز دوشنبه اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تعداد ۴۳۷ مجوز سرمایه گذاری در حوزه های صنعتی، بازرگانی، خدماتی و پیمانکاری برای فعالان اقتصادی متقاضی در منطقه آزاد قشم صادر شده است.
وی ادامه داد: از این تعداد مجوزهای صادر شده، ۷۹ مورد مربوط به بخش صنعتی، ۱۹۶ مورد مرتبط به بخش خدماتی و پیمانکاری و ۱۶۲ فقره مربوط به حوزه تجارت و بازرگانی است.
مدیر جذب سرمایه گذاری و بازاریابی سازمان منطقه آزاد قشم با بیان اینکه در این مدت یکهزار و ۹۴ فقره مجوز نیز در حوزههای مختلف اقتصادی در منطقه آزاد قشم تمدید شده است، افزود: از این تعداد ۱۵۸ فقره مجوز در حوزه صنعت، ۴۶۰ مجوز مرتبط با بخش خدماتی و گردشگری و ۴۷۶ فقره مجوز در حوزه تجارت برای فعالان اقتصادی است.
آل عبایی توضیح داد: تعداد مجوزهای سرمایه گذاری صادر و تمدید شده از ابتدای سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب بیش از ۳۵ و ۲۲ درصد رشد دارد.
وی اضافه کرد: فعالان اقتصادی برای برخورداری از معافیت های مالیاتی مرتبط با فعالیت در منطقه آزاد قشم باید در زمان مقرر برای تمدید مجوز خود اقدام کنند.
به گزارش ایرنا، جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.
این جزیره که بزرگترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتیهای بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از راهبردی ترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخترسانی به کشتیهای عبوری از آبراهه بینالمللی و پارکهای انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.
از سوی دیگر، ویژگیهای طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود.
منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل میشود. این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطهای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال – جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بینالمللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.
اهداف و محورهای اصلی فعالیتهای این منطقه آزاد تجاری – صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژیبر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارکهای انرژی است.
نظر شما