پیوست شغلی در رشته‌های دانشگاه علمی کاربردی لحاظ می شود

خرم آباد - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: پیوست شغلی در رشته های دانشگاه های علمی کاربردی به خوبی لحاظ می شود به نحوی که بیشترین محقق کننده راهبرد ایجاد اشتغال وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، احسان یاوری روز سه شنبه در آیین اختتامیه ششمین جشنواره درون دانشگاهی "رویش" به میزبانی دانشگاه علمی کاربردی لرستان اظهار کرد: بنابر آمار حدود ۷۰ درصد آموزش دیدگان دانشگاه علمی کاربردی در راستای آموزشی که دیده جذب بازار کار شده اند.

وی افزود: نقش آفرینی فرد آموزش دیده در حوزه های مختلف جامعه و ایجاد اشتغال باید به عنوان یک راهبرد لحاظ تا موثر واقع شود در غیر اینصورت آموزش به هدف خود نخواهد رسید.

وی همچنین تصریح کرد: برگزاری این جشنواره ها برای تقویت ذوق، خلاقیت و کشف استعدادهای نهفته دانشجویان موثر است و رویکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دولت سیزدهم نیز بر این نکته متمرکز شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان همچنین با اشاره به جنایات اخیر اسراییل غاصب اضافه کرد: رژیم صهیونیستی، مردم مظلوم و بی دفاع غزه را با دستان خالی در محاصره قرار داده و ورود آب، غذا، دارو و تجهیزات ضروری را به روی آنها بسته است اما آنها شجاعانه در حال مقاومت هستند.

یاوری با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی با جنایات جدید خود در غزه و کشتار کودکان و زنان بی گناه به نابودی نزدیک شده است افزود: افرادی که با کشته شدن یک حیوان وحشی آه و ناله می کردند امروز کجا هستند که در مقابل کشته شدن کودکان مظلوم و بی گناه غزه سکوت کرده اند و این جنایات را محکوم نمی کنند.

پیوست شغلی در رشته‌های دانشگاه علمی کاربردی لحاظ می شود

وی بیان کرد: افرادی که در برابر ظلم سکوت می کنند ظالم هستند و یقینا دانشجویان با روحیه آرمان طلبی و آرمان خواهی خود اعتراض به این جنایات را مخابره خواهند کرد چرا که در روحیه ایستادگی مردم غزه تاثیر بسزایی خواهد داشت.

محمدرضا جعفری رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان نیز در این آیین اظهار کرد: متولیان برگزاری ششمین جشنواره "رویش" دانشگاه های علمی کاربردی، کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی و از پویاترین و مهمترین مجموعه های دانشگاهی هستند که نقش مهمی در توسعه فرهنگی جامعه دانشگاهی دارند.

وی افزود: جشنواره رویش عرصه بروز و ظهور توانمندی های خانواده بزرگ کانون ها را فراهم می کند و فرصت بی نظیری برای تجلی جایگاه و تداوم اهداف کانون ها محسوب می شود.

جعفری ادامه داد: نهادینه سازی هویت کانون ها، شناسایی استعدادهای دانشجویان و ترویج آنها به فعالیت های گروهی و داوطلبانه از مهمترین اهدافی است که در جشنواره "رویش"دانشگاه علمی کاربردی دنبال می شود.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره در ۲ زمینه رقابتی و غیر رقابتی تصریح کرد: سه هزار و ۳۴۳ اثر به دبیرخانه ششمین جشنواره درون دانشگاهی «رویش» ارسال شده بود که در پایان، استان تهران غرب با ۲۴ اثر برگزیده اول و استان‌های لرستان، تهران شرق و اصفهان نیز به صورت مشترک با ۶ اثر دوم و استان فارس هم با پنج اثر، سوم شد.

جشنواره «رویش» یکی از رویدادهای مهم فرهنگی دانشگاهی است که در آن توانمندی‌، دستاورد و استعدادهای نخبه کانون‌های فرهنگی، هنری و مذهبی دانشجویان دانشگاه جامع علمی‌ کاربردی معرفی و تجلیل می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha