رایزنی وزیر بهداشت با سازمان بهداشت جهانی برای ارسال دارو و اعزام گروه درمانی به غزه

تهران - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پی تشدید حملات غیر انسانی رژیم صهیونیستی به نوار غزه و کشتار بی رحمانه کودکان و زنان فلسطینی طی تماسی تلفنی با «احمد المنظری» مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی (WHO) خواستار ایفای نقش تاریخی سازمان بهداشت جهانی (who)برای کمک به مردم بی دفاع غزه و فلسطین شد.

به گزارش ایرنا از وبدا، بهرام عین اللهی در این گفت و گوی تلفنی، ضمن یادآوری شهادت و مجروح شدن صدها زن و کودک در مناطق غیرنظامی از سوی رژیم غاصب صهیونیستی خاطرنشان کرد: براساس گزارشی که ما از سازمان منطقه ای بهداشت جهانی داریم سیستم پزشکی و درمانی نوار غزه به دلایل مختلف فاقد امکان خدمت رسانی بوده و مراکز مختلف پزشکی و درمانی در نوار غزه و کرانه باختری به صورت غیر انسانی مورد هدف قرار گرفته و امدادرسانی به مجروحین مختل شده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تاثر و تاسف جامعه پزشکی جمهوری اسلامی ایران از کشتار بی رحمانه مردم بی دفاع فلسطین تاکید کرد: جامعه پزشکی خواستار ورود و اقدام جدی سازمان بهداشت جهانی در این زمینه است.

عین اللهی خطاب به مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی WHO گفت: ضرورت دارد در این برهه از تاریخ عزم خود را برای یاری رساندن به آسیب دیدگان فجایع انسانی در فلسطین اشغالی جزم کرده و ضمن حمایت از مردم مظلوم فلسطین، زمینه کاهش آلام آنان را فراهم آوریم.

وی از سازمان بهداشت جهانی خواست نگذارد اعتمادی که مردم به این سازمان دارند دچار خدشه شود و این سازمان در حمایت از مجروحان غزه اقدام جدی و موثر صورت دهد.

عین اللهی همچنین از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری با سازمان بهداشت جهانی WHO برای ارائه خدمات سلامت، ارسال دارو و ملزومات و تجهیزات پزشکی به مردم آسیب دیده و مظلوم فلسطین خبر داد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران به اعلام حضور کادر سلامت کشورمان برای خدمت رسانی درمانی و فوریتی پزشکی به مردم بی دفاع غزه اشاره و تصریح کرد: برای پزشکان و پرستاران ایران دیدن صحنه هایی از مردم غزه که فاقد ابتدایی ترین تجهیزات پزشکی و دارو برای درمان هستند، دلخراش و غیر قابل تحمل است.

وی به تجمع بزرگ جامعه نظام سلامت در حمایت از مردم مظلوم غزه که قرار است فردا 18 اکتبر (چهارشنبه 26 مهرماه) در میدان فلسطین تهران برگزار شود اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران آماده اعزام کادر درمان، ارسال تجهیزات پزشکی و دارو به نوار غزه و فلسطین اشغالی است.

بنابراین گزارش، دکتر «احمد المنظری» مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی WHO نیز در این گفت و گوی تلفنی با دکتر بهرام عین اللهی به تلاش سازمان بهداشت جهانی در زمینه کمک های درمانی و بهداشتی به مردم فلسطین اشاره و خاطرنشان کرد: مردم فلسطین اکنون در شرایط سختی قرار دارند و ما در سازمان بهداشت جهانی در همان لحظه های اول تلاش هایی را در سه محور صورت دادیم.

وی گفت که کمک های پزشکی متشکل از لوازم و تجهیزات پزشکی برای ارسال به مردم فلسطین آماده است و ما منتظر باز شدن گذرگاه رفح برای ارسال این تجهیزات هستیم.

مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی (WHO) همچنین از ارائه خدمات اورژانسی و پزشکی عمومی به مردم فلسطین توسط کارشناسان سلامت در صورت گشوده شدن گذرگاه رفح سخن گفت و تاکید کرد که با مقامات مصری در این زمینه در حال مذاکره است.

«احمد المنظری» همچنین تاکید کرد که ما همه تلاش خود و ابزارهای موجود را برای خدمت رسانی و کمک به مردم آسیب دیده فلسطین بکار می گیریم.

مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی (WHO) در عین حال به نظام کارآمد و قوی بهداشت و درمان جمهوری اسلامی ایران اشاره و تاکید کرد: از نگاه انسان دوستانه ایران در این زمینه و کمک جمهوری اسلامی در شرایط ناگواری که در منطقه شاهد آن هستیم، تشکر می کنم.

به گزارش ایرنا، جنایات صهیونیست ها در غزه در حالی وارد دوازدهمین روز خود شده که شب گذشته - ۲۵ مهر- یک نمونه دیگر از حقوق بشر صهیونیستی با بمباران وحشیانه بیمارستان المعمدانی غزه و به خاک و خون کشیده شدن مجروحان بستری و مردم پناه برده به آنجا دوباره به نمایش درآمد؛ جنایتی که کشورهای غربی همچون آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان با تمام توان از رژیم صهیونیستی حمایت کردند.

حمله به بیمارستان المعمدانی غزه که بیش از ۵۰۰ نفر را به مسلخ مرگ برد، حتی صدای حامیان جنایتکاران صهیونیست از این توحش سران تل آویو را درآورد و سران برخی از کشورهای غربی در واکنش به این اقدام اشک تمساح ریختند.  

صهیونیست ها در جنایات خود با استناد به تلمود که در آن نوشته شده «غیر یهودی هرچند که صالح و نیکوکار باشد را باید کشت»، اقدام به جنایت در سرزمین غصب شده فلسطین و دیگر نقاط جهان می کنند تا از این طریق خوی ضدانسانی خود را به اثبات برسانند.     

همیشه در طول تاریخ کشورهای در حال جنگ به حداقل های قوانین بین المللی از جمله مصون بودن بیمارستان ها و مراکز درمانی از حمله، پایبند بودند اما رژیم اسراییل به هیچ قانونی پایبند نیست و در پی واکنش جامعه جامعه جهانی می خواهد مسوولیت این حمله را از خود سلب کند.

شمار شهدای فلسطینی بنابر اعلام وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه تا این ساعت (صبح چهارشنبه)، ۳ هزار و ۲۰۰ نفر و شمار مجروحان نیز به حدود ۱۱ هزار نفر رسیده است که اکثر آنها را زنان و کوردکان تشکیل می دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha