نخستین بیمارستان بحران جنوب شرق کشور در یزد بهره‌برداری شد

یزد- ایرنا - نخستین بیمارستان بحران جنوب شرق کشور روز پنجشنبه با حضور معاون رییس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از مسئولان استان در یزد به بهره برداری رسید.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در حاشیه آیین بهره‌برداری از بیمارستان بحران فرخی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، زیربنای این مرکز درمانی را پنج هزار و ۲۴۰ مترمربع بیان کرد و گفت: این بیمارستان بحران با هدف پوشش منطقه جنوب شرق کشور از طرح های مصوب سفر اول رییس جمهور و هیات دولت به استان یزد است که امروز با حضور معاون رییس جمهور افتتاح شد.

دکتر حسین ابوالحسینی افزود: این بیمارستان در ۲ طبقه ساخته شده و ۱۲۶ تخت دارد که ۳۳ تخت آن تخت ویژه است و همچنین این مرکز درمانی متشکل از ۶ اتاق عمل و بخش‌های زنان، داخلی، اعصاب، چشم و گوش و حلق و بینی، سی تی اسکن و نورولوژی است.

وی میانگین زمان ساخت مراکز بیمارستانی را در کشور بین پنج تا ۱۰ سال بیان کرد و ادامه داد: بهسازی و بازسازی بیمارستان بحران فرخی از سال ۹۹ آغاز و با هزینه ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال در مدت سه سال اجرا شد.

ابوالحسینی یادآور شد: با نوسازی ساختمان قدیمی بیمارستان شهید دکتر رهنمون، ۱۱۷ تخت به ظرفیت آن اضافه شد و بخش های چشم پزشکی، زنان و زایمان، گوش و حلق و بینی، نورولوژی، اتاق عمل، مراقبت های ویژه بزرگسالان و نوزادان و اطفال نیز در این مرکز ایجاد شده است و در زمان بروز هرگونه بحران، بلافاصله تخلیه و در اختیار ستاد بحران قرار می گیرد.

نخستین بیمارستان بحران جنوب شرق کشور در یزد بهره‌برداری شد

وی تصریح کرد: مهمترین مزیت ساخت بیمارستان بحران در این مکان، جدا بودن آن از ساختمان اصلی بیمارستان شهید رهنمون است و در عین حالی که همجوار یک بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی است در کوتاه ترین زمان ممکن می تواند خدمات لازم پزشکی، پرستاری و پشتیبانی را به این مرکز نیز ارائه کند

ابوالحسینی گفت: این بیمارستان از طرح های ملی است که بهره برداری از آن کمکی بزرگی به بخش درمان استان در زمینه های مختلف می کند و در زمان بروز هرگونه بحران به خدمات تخصصی بدون درگیر شدن در موارد اورژانسی ادامه می دهد و از تعطیلی بخش‌های آن همانند آنچه که در بروز ‌و شیوع ویروس کرونا اتفاق افتاد، جلوگیری می شود.

در استان یزد ۱۳ بیمارستان دولتی با ۲ هزار و ۷۸ تخت فعال و هفت بیمارستان خصوصی با ۹۷۲ تخت فعال در حال ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به شهروندان انی استان و ساکنان مناطق جنوب و شرق کشور هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha