استان‌های بزرگ معین مناطق کمتربرخوردار در جذب سرمایه‌گذاران شدند

شهرکرد- ایرنا- مدیرکل دفتر کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در راستای حمایت از کسب و کارها در مناطق کمتر توسعه‌یافته، برنامه‌ریزی شده است تا استان‌های بزرگ معین استان‌های کمتربرخوردار شوند و نسبت به تبادل سرمایه‌گذاری در این مناطق اقدام کنند.

به گزارش ایرنا، با حمایت‌های دولت سیزدهم، جذب سرمایه‌گذاری در استان چهارمحال و بختیاری از مناطق کمتربرخوردار کشور طی ۲ سال اخیر ۱۵۱ درصد رشد داشته است که به دنبال آن نیز شاهد سه برابری تعداد اشتغال در واحدهای صنعتی استان در سالجاری بوده‌ایم.

اکنون با اجرای طرح جدید دولت مبنی بر انتقال سرمایه‌گذاری از مناطق بزرگ به استان‌های کمتربرخوردار، ورود هیات‌های تجاری و سرمایه‌گذاری بزرگ به این استان برای ارزیابی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و یا مشارکت در طرح‌های تولیدی افزایش یافته است، به‌طوری‌که نمایندگانی از ۲ شرکت بزرگ تولیدی کشور به این استان سفر کردند و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بسته‌بندی آب معدنی و طرح‌های صنایع غذایی را بررسی و برای سرمایه‌گذاری در این حوزه اعلام آمادگی کردند.

لیلا مرادی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در طرحی که به تازگی در وزارت صمت تدوین و وارد مراحل اجرایی شده، قرار است سرمایه‌گذاری از استان‌های کلانشهر به مناطق کمتر برخوردار سوق داده شود که در همین راستا مشوق‌هایی پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: به دنبال اجرای این طرح، استان‌های کشور دسته‌بندی شده‌اند و در هر دسته یک استان بزرگ معین یکی از مناطق کمتر برخوردار کشور می‌شود و در این بسته نحوه انتقال سرمایه‌گذاری، مشوق‌های سرمایه‌گذاری و نرخ‌های متفاوت تسهیلات تعریف شده است.

مدیرکل دفتر کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه به دنبال افزایش کمی صدور مجوز کسب و کارها در کشور نیستیم، تصریح کرد: افزایش تعداد مجوزها به معنی سهولت کسب و کار نیست بلکه ما وظیفه داریم فضا امنی را برای رونق کسب و کارها آماده کنیم.

مرادی همچنین از رشد جذب سرمایه‌گذاری در کشور در نیمه نخست امسال خبر داد و گفت: این میزان سرمایه‌گذاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد رشد داشته است.

به گزارش ایرنا، در حال حاضر در این استان بیش از یک هزار واحد صنعتی در حال فعالیت است که ۳۶ واحد از این مجموعه واحدهای بزرگ و دارای اشتغال بالای ۱۰۰ نفر و ۳۲ واحد متوسط با اشتغال بین ۵۰ تا ۱۰۰ نفر و بقیه واحد های صنعتی کوچک هستند.

تاکنون با صدور بیش از ۲ هزار جواز تاسیس و افزون بر ۴۰۰ طرح با سرمایه گذاری بالای ۶۰ درصد طرح‌های صنعتی اجرایی شده که در راستای کمک به تکمیل این طرح گام‌های بلندی برداشته شده است.

چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان با جمعیتی بیش از یک میلیون نفر است که در برخی محصولات صنعتی از جمله لوازم خانگی، تولید چادر مشکی، موکت و برخی از صنایع دیگر رتبه‌های مطلوبی در کشور دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha