امید محبی چهارشنبه شب در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: طبق برنامهریزیهایی که پارسال و پس از برگزاری نخستین دوره جشنواره پژوهشی شهید فخریزاده در مازندران انجام شد، فراخوان دومین دوره این رویداد پژوهشی نیز منتشر شده و برای دومین سال پیاپی پژوهشگران برتر در این رویداد معرفی و تجلیل میشوند.
وی گفت: ترغیب کارکنان دولت و خانوادههای آنان به اجرای طرحهای پژوهشی، جلب توجه دانشجویان به تدوین پایاننامه و رسالههای تقاضامحور و همچنین اتصال دانشگاه، دستگاههای اجرایی و صنعت از اهداف برگزاری همایش پژوهشی شهید فخریزاده عنوان شده است.
معاون توسعه منابع و مدیریت استاندار مازندران خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شهید فخریزاده از پژوهشگران برتر در عرصه ملی بود و همچنین ریاست مرکز پژوهشهای وزارت دفاع را برعهده داشت، این جشنواره به مناسبت هفته پژوهش در مازندران طراحی شد و دبیرخانه دائمی رویداد نیز پارسال در نخستین دوره جشنواره آغاز به کار کرد.
محبی افزود: مراسم پایانی این جشنواره پژوهشی آذر سال جاری همزمان با هفته پژوهش و برای دومین سال متوالی به میزبانی استانداری مازندران با رویکرد حل مسائل مبتنی بر پژوهش برگزار میشود.
وی گفت: علاقهمندان به شرکت در این رویداد پژوهشی تا پنجم آبان ماه فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره واقع در دفتر برنامهریزی، بودجه و تحول اداری استانداری مازندران بفرستند. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر نیز میتوانند با شماره تماس ۰۱۱۳۳۳۱۰۲۱۱ داخلی ۴۹۸ تماس بگیرند.
به گزارش ایرنا، نخستین دوره جشنواره شهید فخریزاده آذر پارسال به مناسبت هفته پژوهش با ابتکار استانداری مازندران برگزار شده بود و همزمان با برگزاری این جشنواره نیز دبیرخانه دائمی همایش در استان آغاز به کار کرد.
در نخستین همایش پژوهشی شهید فخریزاده که به صورت استانی برگزار شده بود ۶۰۰ اثر به دبیرخانه فرستاده شد که ۴۸۲ اثر قابل قبول ارزیابی و پس از ارزیابیهای نهایی در مراسمی پژوهشگران برتر با اهدای جوایزی معفی و تجلیل شدند.
شهید محسن فخریزاده مهابادی یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان تحقیقات علمی، پژوهشی و صنعت دفاعی ایران به شمار میرفت که به عنوان رئیس سازمان پژوهش وزارت دفاع نقش بیبدیلی در به سرانجام رساندن طرحهای مختلف داشت و با اقدامات خود توانست توان دفاعی کشور را به تراز قابل قبولی از بازدارندگی برساند.
وی تنها دانشمند صنعت دفاعی بود که «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی نام او را در شو تبلیغاتی ۲۰۱۹میلادی خود به زبان آورد و مدعی شد که وی روی برنامه تسلیحاتی اتمی کار میکرده است.
این مدیر متعهد و متخصص هفتم آذر سال ۱۳۹۹ در مسیر بازگشت از مازندران به تهران، در منطقه آبسرد دماوند به وسیله انفجار و شلیک توسط عناصر تروریست مسلح مورد حمله قرار گرفت که به شدت مجروح شد و با وجود تلاش تیم پزشکی به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
شورای فرهنگ عمومی کشور با هدف گسترش فرهنگ پژوهش در کشور ۲۵ آذر را روز ملی پژوهش نامگذاری کرده است.
نظر شما