به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «مصطفی مافیم عصر چهارشنبه در آیین پایانی نخستین جشنواره «سایهبانها، چترهای حرارتی و خورشیدی» که با هدف جذب و حمایت از ایدهها، طرحهای فناورانه و خلاق در حوزه مدیریت مصرف انرژی و سرمایش سنتی، توسط پارک علم و فناوری نیرو مستقر در پژوهشگاه نیرو برگزار شد، افزود: پژوهشگاه نیرو به عنوان سازمانی که وظیفه توسعه فرهنگسازی فناوری و محصولات فناورانه را دارد این جشنواره را طراحی کرده است.
وی افزود: نخستین جشنواره را خیلی سریع برگزار کردیم و امید است به برندی تبدیل شود و هر ساله طرحهای مناسبی برای ارائه در این رویداد داشته باشیم. با وجود این که زمان بسیار کمی داشتیم، در شهریور ماه کار را شروع کردیم و در کمتر از یک ماه به آیین پایانی جشنواره رسیدیم.
مافی با اشاره به دریافت ۴۳ طرح و ایده در نخستین جشنواره سایهبانها، چترهای حرارتی و خورشیدی گفت: از مجموع این طرحها و ایدهها، ۳۵ مورد توسط افراد حقیقی و بقیه توسط حقوقیها ارائه شده بود. اینها طرحهای کاملی بودند که ارائه شدند. طرحهایی هم که ناقص بودند وارد داوریها نشدند.
وی افزود: این بیانگر آن است که باید تقویت و برنامهریزی کنیم تا طرحها صاحبان و مالکان حقوقی داشته باشند و شرکتهای دانشبنیان آنها را عهده دار و روی تجاریسازی طرحها برنامهریزی داشته باشند.
مافی خاطرنشان کرد: پس از داوری طرحها توسط چهار داور، از بین این ۴۳ طرح، ۱۳ طرح انتخاب و در نهایت سه طرح به عنوان برتر قدردانی شدند.
قرار است همه این ۱۳ طرح در راستای تجاری سازی مورد حمایت پژوهشگاه نیرو قرار گیرند.
تهران - ایرنا - مسئول برگزاری نخستین جشنواره «سایهبانها، چترهای حرارتی و خورشیدی» در پژوهشگاه نیرو گفت: حدود ۲۰ تا ۴۰ درصد مصرف انرژی برق را میتوانیم به وسیله سایهبانهای خورشیدی کاهش دهیم؛ مسئلهای که آنگونه که باید و شاید در مورد آن فرهنگسازی نشده و از سوی دیگر محصولات و خدمات فناورانه در بازار متناسب با تقاضای مردم وجود ندارد.
اخبار مرتبط
-
ادارههای سمنان تابستان هشت مگاوات کمتر برق مصرف کردند
سمنان- ایرنا- معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان گفت: هشت و نیم مگاوات…
-
بزرگترین تامین مالی نیروگاههای تجدیدپذیر از طریق صندوق توسعه ملی انجام شد
تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر بودجه، تسهیل سرمایهگذاری و تجهیز منابع مالی سازمان انرژیهای تجدیدپذیر…
نظر شما