طرح‌های نیمه‌تمام ورزشی در سیستان و بلوچستان میراثی بجا مانده از دولت‌های قبل

زاهدان- ایرنا- وجود بیش از ۱۰۳ طرح نیمه‌تمام ورزشی در سیستان و بلوچستان در حالیست که بسیاری از طرح‌ها به علت مشکلات مالی و گاه مدیریتی نیمه‌کاره مانده و دولت سیزدهم وارث طرح‌های ورزشی است که سال‌هاست در این استان خاک می‌خورد.

به گزارش ایرنا، در حالی چند دهه از عمر کلنگ‌زنی برخی از طرح‌های نیمه‌تمام ورزشی در سیستان و بلوچستان می‌گذرد که اکنون باید هزینه‌های گزافی برای بازسازی مجدد آنها صرف شود.

طرح‌هایی که هر سال زمان محقق‌شدن آنها به علت کمبود اعتبارات مالی به‌تعویق‌افتاده و مشخص نیست که قطار وعده مسوولان در پهناورترین استان کشور چند واگن دارد و چه مدت زمان مردم باید چشم‌انتظار افتتاح و بهره‌برداری مناسب از یک طرح باشند.

این وضعیت در حالیست که بسیاری از طرح‌های ورزشی سیستان و بلوچستان از مصوبات دولت‌های گذشته بوده و همچنان در استان نیمه‌کاره باقی ماندند و اینک تکمیل آنها چشم انتظار اقدامات جهادی دولت سیزدهم است.

اگر چه به تکرار در خصوص اهمیت ورزش و نقش فضاها و اماکن ورزشی در سلامت جامعه گفته شده؛ اما طرح‌های ورزشی زیادی در سیستان و بلوچستان نیمه‌تمام مانده که ورزشکاران و بیشتر جوانان و نوجوانان اهل ورزش از این موضوع گلایه‌مند هستند، طرح‌هایی که گاه در همان گام نخست کار عمرانی و در برخی مواقع اواسط کار و یا بعضاً در آخرین مراحل ساخت، متوقف شده‌اند.

در واقع در حوزه ورزش هر کلنگی که در سیستان و بلوچستان بر زمین زده می‌شود روزنه امیدی در دل جوانان و نوجوانان این مرزوبوم ایجاد می‌کند؛ اما حقیقت آن است که آن طرح پس از گذشت سال‌ها به دست فراموشی سپرده می‌شود.

حال باید دید سکان‌داران این حوزه چه تدابیری برای رفع این مشکلات در دستورکار قرار دارند.

وجود بیش از ۱۰۳ طرح نیمه‌تمام ورزشی در سیستان و بلوچستان میراثی بجا مانده از دولت‌های قبل

نداشتن فضای اختصاصی یکی از مطالبات جدی هیات‌های ورزشی در سیستان و بلوچستان

مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه زحمات زیادی در حوزه زیرساخت‌های عمرانی کشیده شده؛ اما مشکلات زیاد است، بیان کرد: سیستان و بلوچستان دچار عقب رفت شدید بوده و نیاز به تلاش جدی دارد تا بتوانیم جایگاه این استان در سطح کشور را پیدا کنیم.

عباس شیبک در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بیش از ۱۰۳ طرح نیمه‌تمام ورزشی در سیستان و بلوچستان با پیشرفت فیزیکی ۱۰ تا ۷۰ درصد وجود دارد که طبق اولویت‌بندی‌های صورت‌گرفته مقرر شد ۱۰ طرح مهم را به سرانجام برسانیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر از ۵۱ هیات ورزشی در سیستان و بلوچستان تعداد ۳۵ هیات تعطیل است و بقیه نیز از قبل فعالیت داشتند.

مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان نداشتن فضای اختصاصی را از مطالبات جدی هیات‌های ورزشی استان عنوان و اظهارکرد: اماکن ورزشی طبق قانون به بخش خصوصی واگذار شده، در برخی مناطق استان تنها یک سالن وجود دارد که آن هم به بخش خصوصی واگذار شده است.

وی با اشاره به اینکه در تلاش هستیم تا برخی از اماکن از این قانون خارج شود افزود: مکاتبه لازم دراین‌خصوص انجام شده که امیدوارم بتوانیم با همراهی مسوولان این مشکل برطرف و اماکن ورزشی به خود هیئت‌ها واگذار شود.

بیشتر بخوانید:

واگذاری اماکن ورزشی به بخش خصوصی از مهمترین مشکلات ورزش سیستان و بلوچستان است

فیلم|طلسم هفت ساله ورزشگاه ۱۷ شهریور زاهدان در گرو تامین اعتبار

اما و اگرهایی برای بازسازی قدیمی ترین ورزشگاه جنوب شرق

اعتبارات حلقه مفقوده تکمیل طرح‌های ورزشی

شیبک در خصوص عدم اتمام مجموعه ورزشی ۱۷ شهریور زاهدان که سال‌هاست عملیات بهسازی و ساخت سالن‌ها و بخش‌های مختلف آن نیمه‌کاره رها شده است گفت: ۳۰ میلیارد تومان برای مجموعه ۱۷ شهریور در نظر گرفته شده که البته فقط نمای آن تا پایان سال جاری تکمیل خواهد شد، در حالیکه بهره‌برداری کامل از این مجموعه ورزشی نیازمند اعتبارات است که در صورت تخصیص به‌موقع تا ۲ سال دیگر به طور کامل افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی همچنین از تصویب ۱۸ میلیارد تومان برای دهکده ورزشی المپیک زاهدان خبر داد و گفت: با این اعتبار امیدواریم تحول خوبی را در این مجموعه ورزشی شاهد باشیم.

مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان ادامه داد: ۶۸ میلیارد تومان هم برای سالن ۴۵۰۰ نفری زاهدان در نظر گرفته شد که امیدواریم تا اواسط سال ۱۴۰۳ به بهره‌برداری برسد و میزبانی مسابقات ملی و بین‌المللی را داشته باشیم که برای تکمیل این سالن ۱۱۲ میلیارد تومان اعتبار نیز نیاز است.

وی یکی دیگر از مشکلات حوزه ورزش در سیستان و بلوچستان را کمبود نیروی انسانی موردنیاز در شهرستان‌ها برشمرد و گفت: بازدیدهایی از مجموعه‌ها و سالن‌های ورزشی سیستان و بلوچستان صورت‌گرفته که یکی از بزرگ‌ترین مشکلات ما در این بازدیدها موضوع نیروی انسانی است که برخی بازنشسته شده یا تنها در حوزه مرکز زاهدان متمرکز شدند و این باعث شده تا برخی از مراکز ما در این استان نیرو نداشته باشند، باید این موضوع ساماندهی شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha