به گزارش ایرنا، حسین وفادار روز شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش خمین، افزود: این افراد شمال ۲۴۰ نفر در دوره سوادآموزی، ۲۰۰ نفر در دوره انتقال ، ۸۰ نفر در دوره تحکیم و ۲۰ نفر در ندامتگاه شهرستان است.
وی ادامه داد: سهمیه سال گذشته دوره سوادآموزی این شهرستان۱۱۰ نفر بود و از این شمار ۴۷ نفر تحت پوشش آموزش قرار گرفتند و ۲۰ نفر قبول شدند.
وفادار افزود: ۱۳۰ نفر سهمیه پارسال خمین در دوره تحکیم بود و ۵۲ نفر تحت پوشش آموزش قرار گرفتند و ۲۰ نفر قبول شدند.
وی با اشاره به سهمیه ۱۵۰ نفری خمین در دوره تحکیم بیان کرد: از این شمار ۵۹ نفر تحت پوشش آموزش قرار گرفتند و ۱۴ نفر قبول شدند.
رییس اداره سوادآموزی آموزش و پرورش خمین گفت: ۱۴ نفر نیز در ندامتگاه خمین زیر پوشش آموزشهای سوادآموزی قرار گرفتند و از این شمار ۹ نفر قبول شدند.
وفادار با اشاره به مواجهه با مشکل نبود آموزش دهندگان در سال جاری، افزود: آموزش دهندگان دورههای سوادآموزی خواستار تعیین تکلیف وضعیت شغلی خود هستند.
فرماندار خمین نیز در این نشست گفت: دریافت هزینه از دانش آموزان به اسم برنامه فوق برنامه و تخصیص به حوزههای دیگر خلاف قانون است و این سیاستگذاری اشتباه آموزش و پروش مانع تحصیل دانش آموزان با استعداد در برخی مدارس میشود.
حمید کمانکش ادامه داد: افزایش هزینه برنامههای فوق برنامه نباید فشاری بر خانوادهها تحمیل کند و موجب تبعات اجتماعی شود.
وی با اشاره به کمبود مراقبان سلامت در مدارس خمین، اظهار کرد: معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان شناسایی بیماریها و آموزش در مدارس پوشش دهند.
فرماندار خمین گفت: بازدید از دانشکده علوم پزشکی، برگزاری کارگاههای آموزشی و بهداشتی و استفاده از ظرفیت اردوهای جهادی برای دانش آموزان مناطق محروم در دستور کار آموزش و پرورش خمین قرار گیرد.
مدیرآموزش و پرورش خمین نیز در این نشست گفت: سرانه هر دانش آموز ۲میلیون و ۵۱۰ هزار ریال است.
محمدحسن محمدی افزود: یک مراقب سلامت مرد و ۶ مراقب سلامت خانم امسال با آموزش و پرورش خمین همکاری دارند.
مدیر آموزش و پرورش خمین ادامه داد: دورههای متوسطه اول و دوم این شهرستان به دلیل کمبود از مراقبان سلامت بیبهره هستند.
۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر از جمعیت ۱۰۵ هزار نفری خمین دانش آموز هستند.
نظر شما