به گزارش ایرنا، فاطمه آهو خوش روز شنبه در نشست کمیته براهبردی برون بخشی شهرستان کنگان اظهار کرد: هم اینک چهار هزار و ۸۵۵ نفر از جمعیت این شهرستان سالمند هستند.
وی افزود: ارتقای سطح سلامت سالمندان در گرو مشارکت بین بخشی و برنامهریزی دقیق و سنجیده است.
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان یادآور شد: اجرای برنامه های نظام مراقبت از سالمندان پرخطر با هدف کاهش ابتلا و مرگو میر سالمندان، پیشگیری از مرگهای زودرس سالمندان، افزایش آگاهی بخشی به سالمندان، ارتقای کیفیت زندگی سالمندان با بهبود حمایتهای خانوادگی، اجتماعی، روانی و عاطفی، همکاری بین بخشی و درون بخشی ضروری است.
وضعیت قرمز سالمندان پرخطر در سطح شهرستان کنگان
کارشناس برنامه سالمندان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان نیز گفت: از مجموع سالمندان این شهرستان یکهزار و ۷۵۳ سالمند مبتلا به پر فشارخون ،۹۵۷ سالمند مبتلا به دیابت و ۵۴۹ سالمند نیز به هردو بیماری (دیابت و پرفشاری خون) مبتلا هستند که این آمار نشاندهنده وضعیت قرمز (سالمندان پرخطر) در سطح شهرستان است.
معصومه ارمی افزود: وجود نداشتن پایگاهی مختص سالمندان مجهز با امکانات ورزشی و فرهنگی و رفاهی، عدم مناسبسازی تقاطع کوچهها و خیابانها، عدم وجود سرویسهای ایاب و ذهاب جهت مراجعه بهموقع این گروه سنی به مراکز خدمات جامع سلامت از دیگر مشکلات سالمندان شهرستان کنگان است.
در این نشست برگزاری همایشهای (قصهگویی و انتقال تجارب و دیدار پدربزرگها و مادربزرگها با نوهها و برگزاری مسابقات والد فرزندی در مدارس) بهمنظور شادابی و نشاط روحیه سالمندان و همچنین ارسال مطالب آموزشی و فیلمهای آموزشی دانشگاه مجازی سالمندان در گروه مجازی نمایندگان ادارات از سوی کارشناس برنامه بهصورت هفتگی مصوب شد.
نظر شما