جمال عامری نسب روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: با وجود زیرساختهایی از قبیل راه دسترسی، آب و برق، گاز و قرارگرفتن زمینها و خانههای روستایی مستعد استان در طرح هادی، عواملی مانند پایین بودن توان مالی، نبود شرکتهای تعاونی روستایی فعال در حوزه گردشگری، ناآگاهی از ظرفیت بالای درآمدزایی اقامتگاه های بوم گردی و بدبینی نسبت به حضور گردشگران انبوه در برخی روستاهای سنتی، درصد تقاضا برای راه اندازی این اقامتگاهها در استان را تا حدود زیادی کاهش میدهد.
وی با اشاره به این که کارکرد اقامتگاههای بومگردی محدود به اقامت مسافر نیست توضیح داد: این واحدها به عنوان اقامتگاههای روستایی خدماتی را متناسب با اقلیم و مصالح روستا در زمینه اسکان، خدمات پذیرایی، غذاهای بومی و محلی،صنایع دستی و سایر محصولات روستایی و عشایری ارایه میدهند که در زمینه ایجاد اشتغال، افزایش رفاه و درآمد عمومی روستاها تاثیر قابل ملاحظهای دارد.
عامری نسب با اشاره به اسکان ۲۰۰ هزار نفر شب اقامت در اقامتگاههای رسمی خوزستان طی نیمه نخست سال جاری بیان کرد: بیشتر مسافران و گردشگران در شهرستانهای صنعتی اهواز، آبادان، ماهشهر و بندر امام خمینی اسکان یافتند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری خوزستان اضافه کرد: در حال حاضر ۱۱۲ اقامتگاه از قبیل هتل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر، اقامتگاه سنتی، خانه مسافر و...مجوز فعالیت دارند.
وی با اشاره به فعال بودن بیشترین اقامتگاههای بومگردی استان در روستاهای ایذه گفت: ۹ اقامتگاه در خوزستان دارای مجوز فعالیت هستند و تا پایان سال جاری نیز پروانه بهرهبرداری چهار واحد دیگر صادر خواهد شد.
بر اساس این گزارش بومگردی، سفر به مناطق محلی و اقامت در اقامتگاههای روستایی و محلی است و به گردشگرانی که به دیدار از طبیعت زنده میپردازند بومگردشگر میگویند.
اقامتگاههای بومگردی برای پذیرایی از بومگردان و دیگر مسافران علاقه مند به حفظ ویژگیهای محیط زیست ساخته میشود ؛ این اقامتگاهها بیشتر توسط افراد محلی اداره میشود و گردشگر با بخشی از هویت تاریخی و فرهنگی،آداب و رسوم آن منطقه آشنا میشود،
نظر شما