به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین ، دکتر سجاد رحیمی روز دوشنبه افزود: مرحومه «لیلا کرمی» با سطح هوشیاری سه در بخش مراقبت های ویژه(icu) خمین بستری شد.
وی ادامه داد: پس از تایید مرگ مغزی توسط متخصصان و گفتوگوهای صورت گرفته و پیش قدم شدن خانواده نوعدوست آن مرحومه، اعضای حیاتی وی به چند بیمار بدحال، زندگی دوباره بخشید.
رییس دانشکده علوم پزشکی خمین با بیان اینکه امکان برگشت به زندگی دوباره برای بیمار مغزی وجود ندارد، گفت: به دلیل بیاطلاعی خانوادهها و با وجود تعداد زیاد بیمار مرگ مغزی در کشور متاسفانه این بیماران فوت میکنند و به مرحله اهدای عضو و پیوند اعضا نمیرسند.
رحیمی توضیح داد: بیمار مرگ مغزی قبل از فوت میتواند اندام های حیاتی مانند قلب، کلیه، پانکراس، ریهها و روده و تا ۴۸ ساعت پس از فوت نیز میتواند نسوج و بافتها مثل پوست، قرنیه، استخوان، پاندون و عضلات دریچههای قلب را اهدا کند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین بیان کرد: هر اهداکننده میتواند با اهدای اعضایی از جمله قلب، ریه، کبد، پانکراس، روده و کلیه، یک تا هشت بیمار را از مرگ نجات دهد.
وی افزود: همچنین هر اهداکننده میتواند با اهدای دریچه قلب، رگ، تاندونها، عضلات، استخوان، نسوج و بافت، زندگی یک تا ۵۳ بیمار را حیاط ببخشد.
نظر شما