«سیدسعید راد» افزود: گندمهای خریداری شده در قالب ۲ میلیون و ۷۳ هزار محموله از ۷۲۶ هزار کشاورز در ۳۱ استان کشور خریداری شده است. ۵۲ درصد از مجموع گندمهای خریداری شده از کشاورزان ۵ استان کشور تحویل گرفته شد. خوزستان، کردستان، فارس، کرمانشاه و آذربایجان غربی، پنج استانی هستند که بیشترین گندم از کشاورزان آنها خریداری شد. همچنین میزان خرید این محصول در سال زراعی جاری نسبت به سال زراعی گذشته ۴۴ درصد و نسبت به سال زراعی ۱۴۰۰ نیز ۱۲۸ و نیم درصد رشد داشته است.
![۱۵۶ هزار میلیارد تومان گندم از ۷۲۶ هزار کشاورز خریداری شد ۱۵۶ هزار میلیارد تومان گندم از ۷۲۶ هزار کشاورز خریداری شد](https://img9.irna.ir/d/r2/2023/10/24/4/170691099.jpg?ts=1698154992502)
تهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: از ابتدای امسال ۱۰ میلیون و ۳۵۹ هزار تُن گندم به ارزش ۱۵۵ هزار و ۸۱۴ میلیارد تومان از کشاورزان خریداری شد.
نظر شما