به گزارش ایرنا؛ ملایر شهر واقفان خیراندیش، بزرگان و نیکنامانی همچون شادروان سیفالدوله، شادروان شیخالملوک، حاج محمد ملایری، فخرالحاجیه و خیّران نیکاندیش در حوزه سلامت است که صحنههای ماندگاری را در دستگیری از نیازمندان و بیماران خلق میکنند.
پایهگذار عرصه سلامت این شهرستان شادروان سکینه سهرابی ملقب به "فخرالحاجیه" بود که برای نخستین بار بیمارستان فخریه ملایر را وقف کرد و این راه نورانی را برای خیران و نیکوکاران بزرگی همچون حاج علی طوسی، حاج حسن توکلی، حاج مرتضی بلوردی، حاجیه خانم قمر جوکار، حاجیه خانم اکرم شایگان، حاج یدالله کاکاوند، حاج ربیع عبدلی، حاج محمود ساریخانی، دکتر سمیه عاملی، حاج محمدعلی رحیمی، حاج میرزایی، حاج اصغر شریعتپناه و حاجیه خانم مهین فراهانی و دهها خیّر نیکنام هموار کرد.
و امروز تکمیل اورژانس بیمارستان مهر به عنوان یکی از مراکز مهم درمانی در استان همدان، خدمتی دیگر از خیّران ملایری در عرصه سلامت است که پس از سالها انتظار، این آرزوی به حق مردم به همت خانواده نیکوکار و به نیابت از فرزند مرحومشان دکتر "سمیه عاملی" محقق شد.
اگرچه پدر و مادر مرحومه «سمیه» مرگ غمانگیز فرزند دلبندشان را هرگز فراموش نمیکنند، آن غروب غمانگیز پاییزی را که پیکر ناتوان سمیه را روی تخت ICU ملاقات کردند، در حالیکه حتی توان نفس کشیدن هم نداشت و با کمک دستگاه ونتیلاتور در حال جدال در صحنه مرگ و زندگی بود.
نام «سمیه عاملی» به عنوان نماد خدمت در عرصه سلامت میدرخشد
«محمد عاملی» پدر سمیه در حالیکه بغض راه گلویش را بسته و دستانش از غم فارغ فرزندش میلرزد، اما استوار ایستاد و از خودساختگی جگر گوشهاش برای حُضار گفت، از اینکه سمیه انسانی خودساخته با آن همه شور و عشق به زندگی و خدمتگزاری به همنوعانش به خصوص کودکان این سرزمین بود و در بیمارستان زنان و کودکان مهر ملایر مشغول خدمت بود، اما در آستانه چشیدن طعم شیرین مادر شدن و به دنیا آوردن اولین فرزندش، به یکباره کاخهای آرزوهایی که در ذهن خود ساخته بود، فروریخت.
عاملی گفت: این مشیت الهی است و برای ما جای بسی تاسف است که فرزندمان نتوانست به اهداف والای خود که همان خدمتگزاری در عرصه سلامت است، دست یابد، اما در همان لحظات در کنار پیکر نیمهجان سمیه با خدای خود عهد بستیم در حد توان ادامه دهنده اهداف والای او باشیم.
پدر سمیه عاملی: این مشیت الهی است و برای ما جای بسی تاسف است که فرزندمان نتوانست به اهداف والای خود که همان خدمتگزاری در عرصه سلامت است، دست یابد، اما در همان لحظات در کنار پیکر نیمهجان سمیه با خدای خود عهد بستیم تا این توفیق را به عطا کند که بتوانیم در حد توان ادامه دهنده اهداف والای او باشیم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سمیه عاملی مدتی از عمر کوتاه خود را در بیمارستان مهر صرف خدمت به بیماران کرد، با نبودنش هم راه روشنی در پیش پای ما قرار داد تا با احداث این بنای خیر، نیکی و محبت به خلق ادامه یابد.
عاملی ادامه داد: هماینک که با تحقق آن پیمانی که با خدا بستیم و تکمیل و راهاندازی اورژانس بیمارستان مهر، احساس میکنیم که سمیه همچنان در کنار ماست و نامش همچون دوران حیاتش به عنوان نماد خدمت در عرصه سلامت میدرخشد.
ولادت باسعادت امام حسن عسگری(ع) فرصت مغتنمی بود تا همزمان با این آئین مبارک، جشن دیگری با حضور بزرگان عرصه سلامت ملایر برپا و از نیت خیر و نیکاندیشی خیرین قدردانی شود.
رئیس مجمع خیرین سلامت ملایر روز چهارشنبه در آئین بهرهبرداری و تجلیل از خانواده شادروان "سمیه عاملی" بانی خیر احداث اورژانس بیمارستان مهر اظهار کرد: احداث اورژانس بیمارستان مهر به همت خیّر ارجمند "محمد عاملی" و حاجیه خانم مهدیان به یاد شادروان "سمیه عاملی" اقدامی ارزشمند است.
مرکز آنژیوگرافی ملایر به همت خیرین در حال تکمیل است
«عباس آذرهمایون» با بیان اینکه بیمارستان مهر بیمارستان زنان و کودکان است و کمبود امکانات اورژانسی و نبود اتاق احیا یک نقیصه برای این بیمارستان بود، افزود: خانواده عاملی به نیابت از فرزند خود، با اهدای مبلغی پیشقدم شدند تا این اورژانس توسعه یابد.
وی ادامه داد: با آغاز عملیات اجرایی اورژانس بیمارستان مهر به همت خانواده عاملی، دانشگاه علوم پزشکی همدان، شبکه بهداشت و درمان و حمایتهای وزارت بهداشت، امروز این پروژه تکمیل و در اختیار مردم قرار گرفت.
رئیس مجمع خیرین سلامت ملایر: خیرین دست ما را در حوزه سلامت میگیرند و از اعتمادی که به ما دارند، به خود میبالیم، آنژیوگرافی بیمارستان امام حسین(ع) و پایگاه فوریتهای پزشکی توسط خیرین ملایری در دست اجرا است.
رئیس مجمع خیرین سلامت ملایر با بیان اینکه خیرین دست ما را در حوزه سلامت میگیرند و از اعتمادی که به ما دارند، به خود میبالیم، ادامه داد: آنژیوگرافی بیمارستان امام حسین(ع) و پایگاه فوریتهای پزشکی توسط خیرین ملایری در دست اجرا است.
آذرهمایون با اشاره به اینکه همراهسرای بیمارستان امام حسین(ع) نیز به همت خیرین ملایری در حال احداث است، ابراز امیدواری کرد: با ورود خیرین بتوانیم نقایص بخش سلامت را رفع کنیم.
وی همچنین به نیازمندیهای این شهرستان در حوزه اجرای پروژههای بهداشت و درمان و تجهیزات پزشکی اشاره و بیان کرد: ICU چهار تخته بیمارستان به همت خیرین در حال توسعه است.
آذرهمایون ایمان به خدا و خدمت به همنوع را دو ویژگی و خصلت مهم خیرین برشمرد و افزود: هر کسی کار خیر انجام دهد، پاداشش شادمانی است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر نیز اظهار کرد: اورژانس بیمارستان مهر در شان مردم ملایر نبود و این یک آرزو بود که بتوانیم یک اورژانس استاندارد با امکانات کامل در این بیمارستان داشته باشیم.
۶۸۰ میلیارد ریال برای احداث اورژانس بیمارستان مهر هزینه شد
«کریم میرزایی» گفت: مقدمه توسعه اورژانس را با دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی مطرح کردیم، اما اجرایی نشد و پرونده آن بسته شد.
وی یادآور شد: با اقدام خیر و شایسته خانواده عاملی، در سال ۱۳۹۵ موفق شدیم مجوز اورژانس را بگیریم و وزارت بهداشت و درمان موظف شد این پروژه را ادامه دهد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر ادامه داد: اورژانس بیمارستان مهر در سه طبقه با هزینهای بالغ بر ۶۸۰ میلیارد ریال اعتبار در زمینی به مساحت هزار و ۲۰۰ مترمربع احداث شد و روزانه به بیش از ۶۰۰ مراجعه کننده خدمات ارائه میدهد و طبقه اول آن مختص مرکز ناباروری است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر: اورژانس بیمارستان مهر در سه طبقه با هزینهای بالغ بر ۶۸۰ میلیارد ریال اعتبار در زمینی به مساحت ۱۲۰۰ مترمربع احداث شد و روزانه به بیش از ۶۰۰ مراجعه کننده خدمات ارائه میدهد.
میرزایی خیرین را بازوی توانمند حوزه بهداشت و درمان دانست و گفت: دکتر "سمیه عاملی" همکار ما در بیمارستان مهر بود که شیفت های سختی را گذراند و خدمت خوبی به مردم ارائه کرد.
وی با بیان اینکه خیرین در تمام عرصههای سلامت حضور دارند، افزود: هم اکنون هم مشکلاتی در حوزه بهداشت و درمان داریم که با دستان توانمند خیرین حل میشود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر با بیان اینکه در تمامی شرایط قدردان خیرین هستیم، افزود: خیرین عرصه سلامت ملایر تاکنون در بخش تجهیزات پزشکی، فضای فیزیکی، اورژانسها و اجرای پروژههای بهداشت و درمان به ما کمک کردند و برای رفع دیگر نیازهای بیمارستان مهر، به کمک آنها نیازمندیم.
میرزایی با تاکید بر اینکه متعهد به حفظ و نگهداری فضاها، اماکن و پروژههای خیرساز هستیم، ادامه داد: ملایر در حوزه خیرین سلامت و اجرای اقدامات خیر، در سطح استان و کشور پیشتاز است.
توسعه تختهای NICU و احداث بخش PICU؛ نیاز جدی بیمارستان زنان و کودکان ملایر
رئیس بیمارستان مهر ملایر نیز بخشش را یکی از راههای پیدا کردن خداوند دانست و گفت: در این دنیا راه زیادی را طی میکنیم و در این راه اگر بخشنده باشیم، به ذات بزرگ خداوند نزدیک خواهیم شد.
«حسین آریانا» بیان کرد: بیمارستان مهر چند گره دیگر دارد که امیدوارم خیرین مثل همیشه به ما کمک کنند تا این گرهها را رفع کنیم.
وی با بیان اینکه در بخشهای بیمارستان حلقههایی وجود دارد که باید تکمیل شود، افزود: NICU بخش مراقبتهای نوزادان بدحال دارای ۱۲ تخت است و کفایت خدمات را ندارد و برای توسعه آن نیازمند کمک خیرین هستیم.
مدیر بیمارستان مهر: PICU بخش ویژه مراقبت از کودکان از یکماهگی تا ۱۸ سالگی است که با توجه به اینکه ملایر از نظر درمانی معین جنوب استان همدان است، این بخش را در ملایر نداریم.
مدیر بیمارستان مهر با اشاره به وجود ۲ مرکز NICU در همدان و ملایر، گفت: PICU نیز بخش ویژه مراقبت از کودکان از یکماهگی تا ۱۸ سالگی است که با توجه به اینکه ملایر از نظر درمانی معین جنوب استان همدان است، این بخش را در ملایر نداریم.
آریانا ابراز امیدواری کرد: این ۲ بخش با کمک خیرین عرصه سلامت ملایر تکمیل و راهاندازی شود و بتوانیم همسطح شهرهای بزرگ پیش برویم.
به گفته وی؛ بیمارستان مهر بیمارستان مادر و کودک بسیار تکمیل است که بخش زایشگاه آن تکمیل و بخش نازایی آن نیز راهاندازی شده و امیدواریم این ۲ حلقه نیز با همت خیرین سلامت تکمیل شود.
به گزارش ایرنا؛ در این آئین از خانواده خیّر شادروان دکتر «سمیه عاملی» به عنوان خیرین عرصه سلامت این شهرستان و بانی خیر احداث اورژانس بیمارستان مهر ملایر تجلیل شد.
شهرستان ملایر با جمعیتی بیش از ۳۰۰ هزار نفر و وجود سه بیمارستان امام حسین(ع)، مهر و بیمارستان تامین اجتماعی دکتر غرضی و کلینیک فوق تخصصی فخریه با بهرهمندی از پزشکانی مجرب و متخصص، ترومای جنوب استان و منطقه است.
نظر شما