قیس کوتی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: تعدادی شغلی طی سال گذشته در حوزه دانش بنیان ایجاد شده و اشتغالزایی در این حوزه برای مددجویان این نهاد حمایتی با پرداخت تسهیلات و همکاری شرکتهای فناورانه به اشتغالزایی در حوزه فناورانه تسهیل شده است.
وی با تاکید بر توسعه مشاغل حوزه دانش بنیان گفت: کمیته امداد برای ایجاد اشتغال در این حوزه، تسهیلات ارزان قیمت به منظور خرید تجهیزات فناورانه پرداخت میکند.
کوتی افزود: این نهاد حمایتی در این مسیر از شرکتهای دانش بنیان و خلاق نیز برای اشتغالزایی مددجویان کمک میگیرد.
راهبری شغلی برای توسعه مشاغل دانشبنیان
معاون اشتغال و خودکفایی اداره کل کمیته امداد خوزستان با بیان اینکه از ظرفیت راهبران دانشبنیان برای اشتغالزایی مددجویان استفاده میشود اظهار کرد: از شرکتهای دانش بنیان و فناورانه به عنوان مجری طرحهای اشتغالزایی و هدایت شغلی مددجویان بهره گیری خواهد شد.
وی گفت: راهبری شغلی زمینه را برای ایجاد کسب و کارهای نوآورانه و دانشبنیان فراهم میکند و برای مجریان طرحها نیز درآمد زایی میشود.
کوتی با اشاره به عمده مشاغلی که در بخش دانش بنیان برای مددجویان ایجاد میشود ادامه داد: مشاغل دانش بنیان بیشتر در حوزه خدمات کشاورزی و پرورش ماهی در استخرهای کوچک مقیاس بوده است.
به گزارش ایرنا، طبق ارزیابیهای بعمل آمده خوزستان جز سه استان برتر دارای بالاترین عملکرد در حوزه توسعه مشاغل نوآورانه بوده است.
کمیته امداد در سالهای اخیربه اشتغالزایی در حوزه دانش بنیان و فناورانه برای مددجویان زیر پوشش خود ورود کرده است.
در خوزستان ۱۳۸ شرکت دانش بنیان وجود دارد.
۱۳۰ هزار خانواده در خوزستان زیر پوشش کمیته امداد هستند.
نظر شما